Copy
View this email in your browser

Brewhouse Stolt huvudpartner till West Pride!

Vi får aldrig glömma historien, den kamp som sker på olika sätt runt om i världen i detta ögonblick. Människor som lever i flykt, i rädsla, i utanförskap. Brewhouse tar ställning och är återigen West Prides stolta huvudpartner – vi drivs av en gemensam vision om en jämlik och inkluderande värld fri från fördomar och diskriminering.
Anna Svensdotter Dimle är Brewhouse verksamhetschef och konstnärliga ledare och berättar i månadens ledare varför Brewhouse är Stolt huvudpartner till West Pride.

Läs mer

Spotify i juryn för innovationstävlingen The Brewhouse Award!

Vi har nu hunnit presentera tolv jurymedlemmar i Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling. Senast i raden är Sung-Kyu Choi från ett visst litet svensk musikföretag kallat Spotify. Läs vad han och andra jurymedlemmar ger för tips till dig som vill skicka in tävlingsbidrag i september.

Läs om alla jurymedlemmar i bloggen

Boka Brewhouse för event eller konferens - bli kulturmärkt!

Lägg din konferens eller event hos oss och bli kulturmärkt. Du gör skillnad för stadens designers, musiker, konstnärer och artister. Kontakta oss för en personlig visning, ring 031-83 41 00 eller maila till info@brewhouse.se.

Känner du till att Brewhouse är en icke vinstdrivande organisation och att allt överskott från vår kommersiella verksamhet oavkortat går tillbaka till vår talang- och inkubatorverksamhet? På så sätt är alla våra gäster med och bidrar till utvecklingen inom den kulturella och kreativa sektorn. Det är det här vi kallar kulturmärkning!

Läs mer vad Brewhouse erbjuder

Grattis till The Folklore Company!
 

The Folklore Company vann My Mission 2013 med sin webbtjänst där man kan skapa personliga broderimönster. Ägaren Sofia Magnusson tar nu in kapital och satsar mot framtiden. "Jag är stolt och glad över att ha blivit ett av tio företag som får möjligheten att nu utvecklas vidare med stöd från The Springfield Project!"

Läs mer om bolagets techsatsning

Årets tillväxtföretag utsedda på Inspirationsdagen 2016

I veckan höll Business Region Göteborg sin årliga Inspirationsdag på Brewhouse. Arash Gilan, Kristin Heinonen och Stefan Fölster föreläste om den digitala resan alla företagare behöver ge sig in på. Under kvällen utsågs två vinnare i kategorierna Årets Tillväxtföretag och Årets Tillväxtledare.

Läs mer om Inspirationsdagen på BRG:s hemsida

Svartvita åsikter – lågmälda insikter


Daniel Stighäll är konstnärlig doktorand med arbetsplats på Brewhouse. Denna månad handlar hans inlägg om Barack Obama och hans tal om sunt förnuft, kunskap och empati som kanske är riktat mot Donald Trump.

Läs Daniel Stighälls blogginlägg
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brewhouse · Åvägen 24 · Goteborg 412 51 · Sweden