Copy
View this email in your browser

Gör som Brewhouse - årets julklappar går oavkortat till Musikhjälpen!


Under sista novemberveckan lanserades ett positivt pressmeddelande från intresseorganisationen Musiksverige som visade att musikbranschens intäktsutveckling har en mer positiv trend än övrig tillväxt i Sverige. Digitala tjänster, nya samarbeten nationellt och internationellt, upphovsrätt och andra heta ämnen stod även i fokus på Stim Music Expo i november där Brewhouse fanns representerad. Samtal kring kollektiv kontra friköpt musik har diskuterats på hemmaplam och skapar fortsatt stark opinion. Under nästa år vill vi kraftsamla och jobba aktivt för att Music Expo arrangeras utanför huvudstaden och helst någonstans i stadsdelen Gårda i Göteborg.

Hör upp - 2014 års upplaga av Musikhjälpen har temat "Hjälp oss stoppa spridningen av hiv". Insamlingsbössor finns även i år på Brewhouse - vi hoppas att rekordmånga bidrar till årets insamling med start den 8 december. Tillsammans gör vi skillnad!

Anna Svensdotter Dimle, Verksamhetschef och konstnärlig ledare Brewhouse

Utveckla din idé på Brewhouse Inkubator


Är du musiker, artist, designer eller konstnär? Filar du på en idé? Vill du satsa på den i eget företag? Sök till Brewhouse Inkubator och testa om drömmen håller. Vi finns här för just dig!

Läs mer om inkubatorn och sök här >>

Tomas Olsson - välkommen till Brewhouse!


Brewhouse är stolta och glada att välkomna Tomas Olsson som ny projektledare. Tomas har som mångårig professionell musiker ett enormt nätverk i branschen och kommer närmast från teknikleverantören Starlight där han var sälj- och projektchef.

Läs mer om Tomas Olsson här >>

Brewhouse julmingel öppet för alla!


Måndagen den 8 december klockan 16:00-18:00 blir det livemusik, samtal och pop up-mässa på Brewhouse. Kom och umgås med våra kreatörer, och kanske hittar du årets julklapp bland inkubatorföretagens varor och tjänster.

Läs mer om julminglet här >>

Brewhouse förstärker styrelsen


Brewhouse prioriterar samarbeten och nätverksbyggande. Därför förstärker vi styrelsen med Leif Carlsson, VD på Music Factory, och Fredrik Jansson, fd VD på Falkenberg Strandbad.

Läs mer om den nya styrelsen här >>

Kom till oss och gå Brewhouse Walk

Brewhouse koncept är att samla musiker, designers och andra kreatörer i vårt kulturkluster. Varje onsdag klockan 14:00-15:00 tar vi med intresserade på en visning av huset. Vi bjuder på fika och visar upp arenan, konferenslokaler, studios och lediga lokaler.

Anmäl dig till Brewhouse Walk här>>

Brewhouse välkomnar Mirjam Iwers Ytterström!

Brewhouse har sedan en tid tillbaka en ny medarbetare som är den första man möter när man ringer eller besöker oss. Vi välkomnar Mirjam Iwers Ytterström till Brewhouse som administrativ och praktisk klippa i receptionen och biljettkassan.

Läs mer om Mirjam Iwers Ytterström här>>
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
YouTube