Copy
View this email in your browser

INBJUDAN TILL DVD-RELEASE


Föreningen Music Against Violence och Brewhouse, bjuder in till release av DVD-produktionen ”Gaza singing for Peace”. Eventet äger rum kl 16.00 måndagen den 16 mars 2015 på Brewhouse Åvägen 24 i Göteborg. OSA senast den 12 mars till info@musicagainstviolence.com.

Föreningen Music Against Violence är en ideell förening som arbetar med musik som verktyg mot våld. Genom att skapa utrymme för kreativitet och konstnärligt utövande utgör kulturen en motkraft till destruktiva och nedbrytande krafter i vår värld. Föreningen är politiskt och religiöst obunden och arbetar med musik i en rad olika genrer och inom olika samhälleliga sammanhang.

Brewhouse är källan inom kreativa näringar, med fokus på musik. Här får tankar, idéer och människor möjlighet att växa till något större.

Projektet ”Gaza singing for Peace” stöds av Folke Bernadotte-akademin. Projektets första fas genomfördes under åren 2012-2013 och resulterade bland annat i ett musikprojekt i Gaza där konserter genomfördes under hösten 2013. Projektets andra fas har inneburit ett samarbete mellan musiker från Gaza och musiker från Sverige och denna DVD-release är själva slutpunkten på fas 2 i projektet. Fas 3 innebär ett genomförande av en internationell musikfestival i Gaza och planeras att genomföras hösten 2015.
 
Vi hoppas att du kan närvara vid vår DVD-release och att du med detta också vill stödja verksamheten mot våld, destruktivitet, extremism och nedbrytande krafter.

/Håkan Lewin, Johannes Landgren, Anna Svensdotter Dimle
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
YouTube