Copy
View this email in your browser

Kom till Kulturnatta på Brewhouse!


Välkomen tillbaka till en ny säsong på Brewhouse. Ett år där vi ska lyfta och stärka vår verksamhet ytterligare genom passion, mod och ett driv för de konstnärliga och kreativa branscherna. Genrer som är oerhört viktiga resurser för framtida innovation och för hela vår samhällsutveckling.
Vi inleder året med deltagande under Kulturnatta den 22 och 23 januari där vi öppnar upp Brewhouse olika verksamheter. Kulturnatta är viktig för hela staden, en möjlighet för alla medborgare att ta del av kultur och konst. Ett demokratiskt arrangemang som lyfter både det fria kulturlivet, kulturinstitutionerna och olika mötesplatser. Det är viktigt för oss på Brewhouse att delta för att visa vad som bubblar innanför våra fabriksväggar och vi är så mycket mer än många känner till. Vår spretighet med allt ifrån kulturevenemang, event och konsertverksamhet till affärsutveckling och tillväxttermer är vår styrka tillsammans med en varm identitet och värdegrund som verksamheten vilar på.
I detta utskick ger vi några smakprov på vad som händer på Brewhouse i helgen, se alla våra totalt 13 programpunkter på www.brewhouse.se.
Varmt välkomna till oss här på Brewhouse!

Anna Svensdotter Dimle, Verksamhetschef och konstnärlig ledare Brewhouse

Kulturhistorisk vandring i Gårda!


Följ med nystartade Brewhouseföretaget Gbg Soda på en kulturhistorisk promenad. Vi tar avstamp i historier om tillverkningen i gamla Apotekarnes vattenfabrik för att sedan vandra vidare och ta del av andra bryggerier längs med Mölndalsån. Avslutningsvis blir det en alkoholfri provning av det kommande utbudet från Gbg Soda.
Välkommen på fredag kl. 16:30-17:30.
Välkommen på lördag kl. 15:30-16:30.
Anmäl dig till simon@gbgsoda.se.

Öppen repetition med Brewhouse Big Band


Hur fungerar det att spela i ett prisbelönat ungdomsstorband? Vilka instrument behövs och hur ofta måste man repa? Brewhouse Big Band är ett fullskaligt länsstorband som riktar sig till ungdomar mellan 15-25 år. Nu erbjuder vi alla nyfikna att träffa musikerna, deras producent och bandledare i Brewhouse Blackbox under ett öppet rep.
Välkommen på lördag kl. 15:00-17:00.
Läs mer om bandet på vår hemsida.

Open Stage för Brewhouse-artister!


Under kvällen presenteras ett urval av Brewhouse artister från olika genrer. Ta del av dans, soul, pop, visa och jazz i vår mysiga restaurang.
Välkommen på fredag kl. 17:30-19:30.
Läs mer om företagarna i huset på vår hemsida.

Var med och skapa Kulturnattas största konstverk!


Under Kulturnattas andra dag är du inbjuden att vara med och skapa vad som kan bli Kulturnattas största konstverk. Med hjälp av konstnären Ida Öhnell kan du vara med och ta fram en målning som kommer att hänga på Brewhouse.
Välkommen på lördag kl. 15:00-20:00.

The Brewhouse Innovation Jam!


Ta chansen att vara med i Brewhouse Innovation Jam som med hjälp av designprocessen som metod ger dig möjlighet att utveckla, omvandla och förädla idéer till hållbara och lönsamma affärer. Resultatet som uppnås kan längre fram ligga till grund för en ansökan till Brewhouse Inkubator eller The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé och innovationstävling.
Välkommen på fredag kl. 17:00-20:00.
Anmäl dig till info@brewhouse.se
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube