Copy
View this email in your browser

Festlig höst på jubilerande Brewhouse!


I fredags tog Brewhouse emot ett 20-tal personer från olika delar av Sverige. Det var plattformen ACCESS EUROPA som besökte oss innan man gick vidare till Bokmässan. Det blev diskussioner om Sverige som kulturland, satsningar inom den kulturella och kreativa sektorn och vilka effekter som detta ger på näringsklimatet och samhället i stort. Och nästa måndag den 6 oktober firar vi tio nybyggarår här på Brewhouse. Då ska vi ta tempen på beslutsfattare, forskare, entreprenörer, musiker, artister och kreatörer. För vad har egentligen etableringen av Brewhouse betytt lokalt och regionalt? Läs mer om jubiléet och hämta din fribiljett här. Varmt välkommen!

Anna Svensdotter Dimle, Verksamhetschef och konstnärlig ledare Brewhouse

Brewhouse presenterar medlemsföretaget Zinkid


Zinkid är en multidisciplinär designbyrå med facility branding som kärnverksamhet. Enkelt uttryckt jobbar Ebba och Karin med miljöer och fysiska byggnader under parollen "arkitektur kommunicerar".

Läs mer om Zinkid här >>

Nu fyller Brewhouse tio år - välkommen på fest!


Brewhouse firar tio bubblande nybyggarår och bjuder därför in till öppet hus med möten, musik och mingel. Så kom och hälsa på alla företagare i huset och se vad som händer här hos oss i Gårda.

Läs mer om festkvällen och hämta fribiljetter här >>

Öppen rådgivning den 15 oktober


Har du en idé du filar på? Har du inspirationen att gå vidare och starta företag? Då ska du komma till vår inkubator för gratis rådgivning. Anmäl dig till marie@brewhouse.se som håller rådgivningar under kontorstid.

Läs mer om inkubatorn här >>
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
YouTube