Copy
View this email in your browser

Brewhouse satsar på jämställdhet i musikbranschen!

”Lyssna alltid på din magkänsla Anna och tappa aldrig ditt mod att våga gå din egen väg”. Det är 25 år sedan denna mening stärkte mig inför ett jobbigt avslut, och än idag finns meningen inom mig när osäkerheten ibland är på väg att ta över. Det handlar om mentorskap, att dela med sig av sina erfarenheter, att lyssna och ha ett öppet sinne.
Anna Svensdotter Dimle är Brewhouse verksamhetschef och konstnärliga ledare och resonerar i månadens ledare om mentorskap, tillit och att våga gå sin egen väg.

Läs mer

Brewhouse på plats på helgens musikfestival i Uddevalla

Kommande helg blir högintensiv då flera av oss från Brewhouse åker på festival i Uddevalla. Musiktävlingen Musik Direkt heter numera Imagine Sweden och håller sin riksfinal den 4-7 maj i Östraboteatern. Brewhouse är på plats bland jubileumskonserter, workshops, clinics och galafinal – bland annat är Brewhouse med i juryn för tävlingen, vi håller möten om affärsutveckling för kreativa ungdomar och på lördagen gör Brewhouse Big Band två konserter.

Läs mer om Imagine Sweden

Boka Brewhouse för event eller konferens - bli kulturmärkt!

Lägg din konferens eller event hos oss och bli kulturmärkt. Du gör skillnad för stadens designers, musiker, konstnärer och artister. Kontakta oss för en personlig visning, ring 031-83 41 00 eller maila till info@brewhouse.se.

Känner du till att Brewhouse är en icke vinstdrivande organisation och att allt överskott från vår kommersiella verksamhet oavkortat går tillbaka till vår talang- och inkubatorverksamhet? På så sätt är alla våra gäster med och bidrar till utvecklingen inom den kulturella och kreativa sektorn. Det är det här vi kallar kulturmärkning!

Läs mer vad Brewhouse erbjuder

Nu presenterar vi alla i juryn för The Brewhouse Award!

Tävlingsperioden för Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling pågår under september men redan nu presenterar vi juryns 52 medlemmar. Först ut är juryordförande Anna Svensdotter Dimle och Mohamud Osman, etableringsansvarig och mångfaldsstrateg på sociala företaget Mitt Liv.

Läs mer om jurymedlemmarna

Popup-marknad den 9 maj
 

På Brewhouse Inkubator samlas kreativa personer som utvecklar sina idéer och projekt till hållbara företag. Och nu vill de visa vad de har att erbjuda. Välkommen att mingla och fynda bland designers och kreatörer på Brewhouse den 9 maj!

Läs mer om popup-marknaden

Reach for Change håller inspirationskväll den 12 maj


Har du en idé som förändrar livet för barn, kom till Brewhouse den 12 maj – du kan bli en Change Leader! Ideella organisationen Reach for Change letar just nu efter fler modiga, smarta och passionerade lokala sociala entreprenörer som har en idé som gör livet bättre för barn i Sverige.

Kom till Brewhouse och inspireras att inspirera andra

Utveckling, forskning och Jurassic Park


Daniel Stighäll är konstnärlig doktorand med arbetsplats på Brewhouse. Denna månad kopplar Daniel ihop sitt resonemang kring etik, utveckling och forskarens roll och förutsättningar via dialogen från Spielberg-filmen Jurassic Park.

Läs Daniel Stighälls blogginlägg
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brewhouse · Åvägen 24 · Goteborg 412 51 · Sweden