Copy
View this email in your browser

Brewhouse på Kulturkalaset den 11 augusti - en gränslös mix av konstnärskap och entreprenörskap

Kom till vårt tält i Bältesspännarparken och mingla med Brewhouse kreatörer, musiker, artister, konstnärer, entreprenörer och inspiratörer.

På Kulturkalaset den 11 augusti kl.13:00 händer det – vi säger tack och hej till sju fantastiska omgångar av affärsidétävlingen My Mission och vi är nu stolta att presentera namn och koncept för vår nya idé- och innovationstävling. Med ledorden mångfaldnyskapande och tillväxt kommer den att lyfta Brewhouse och de kulturella och kreativa näringarna till nya höjder. Varje hel timme presenteras en ny jurymedlem som ger tävlingen en unik kreativ höjd och sann trovärdighet.

Utöver detta bjuder vi och våra inkubatorföretag på ett intressant och underhållande program fyllt av DJ:ande, konst, kärlek, choklad, nätverksworkshop, tävling, artistframträdande, humor, ballong till alla barn och mycket mer. West Pride finns på plats och berättar om deras kommande rekrytering - kanske är du rätt person för dem? Du får också möjlighet att testa dina kunskaper inom HBTQ på ett lekfullt sätt.

Välkommen att träffa oss i Bältesspännarparken på Kulturkalaset kl.12:00-20:00 den 11 augusti!

Läs mer på Kulturkalasets hemsida
Brewhouse övriga festligheter 12-14 augusti under Kulturkalaset kan du läsa mer om här
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube