Copy
Beste ondernemer,

Hierbij weer een nieuwsupdate van SHARE. Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je geregistreerd staat bij de KvK als ondernemer of bekend bent in ons netwerk. En precies voor jou is SHARE bedoeld!

Open flex-ruimte in Rijen


Als je wat tijd over hebt, bijvoorbeeld tussen twee zakelijke afspraken, dan zoek je wel eens ruimte om snel nog even te kunnen werken. Of misschien werk je als zzp-er regelmatig thuis en mis je wat aanspraak om je heen. Zoek dan niet langer!

SHARE is een flexwerk- en netwerkplek in De Boodschap in Rijen. In onze gezellige foyer hebben we een rustige hoek gecreëerd waar je kan overleggen of je mails kan beantwoorden. SHARE is er voor zelfstandige ondernemers of werknemers die op zoek zijn naar een laagdrempelige, kleinschalige plek om flexibel (en gratis!) te werken.

In het pand van De Boodschap komen bezoekers voor culturele activiteiten, het theater en het filmhuis: het is een gezellige plek met een persoonlijke benadering. Ideaal om af te spreken met je klanten, collega’s of cliënten of om mensen te ontmoeten.

Goed nieuws: Theek 5 en stichting CCGR gaan samenwerken!

De bibliotheekvestiging van de toekomst is eigenlijk meer een huiskamer met kennis. Op veel plaatsen zijn er al van dit soort bibliotheken nieuwe stijl te vinden, zoals bovenstaand voorbeeld uit Oosterhout. De bibliotheekvestigingen in Gilze en Rijen willen ook een open verbinding creëren met de culturele centra de Schakel en de Boodschap. De centra en Theek 5 gaan nu in gesprek met de gemeente over de mogelijkheden. Voor SHARE-gebruikers wordt het in de toekomst dan nog makkelijker om de faciliteiten van de bibliotheek te gebruiken!

SHARE is er voor jou!

Netwerkontbijten

Ons netwerkontbijt is voor iedereen toegankelijk en heel geschikt om op een informele manier kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Op een laagdrempelige manier serveren we in buffetvorm het ontbijt, waarbij je makkelijk met verschillende mede-ontbijtgangers in gesprek kan gaan. Je wordt uitgedaagd om feedback te geven op elkaars (ondernemings-) vraagstukken en we bespreken lokale kansen. 

Voor dit heerlijke luxe ontbijt vragen we een bijdrage van € 7,50. Het netwerkontbijt vindt plaats op woensdagochtend 16 november van 08.00 tot 09.30 uur in de foyer van CC De Boodschap.

Vergeet je niet aan te melden (kan tot 11 november)! Kaartjes zijn te reserveren via de webagenda van CCGR.

Avondje uit met klanten


Wist je dat SHARE onderdeel uitmaakt van Culturele Centra Gilze en Rijen? kies voor een andere manier van afspreken en neem je klant of relatie mee voor een een vermakelijk avondje theater. Nieuwsgierig naar welke voorstellingen je toe kan? Kijk dan op de website van CCGR

7 Tips voor de thuiswerkende ZZP’er


Veel zzp'ers werken vanuit huis. Velen vinden het fijn, maar het kan ook een eenzaam bestaan zijn. Er zijn geen collega's met wie je even het dagelijkse nieuws kan bespreken of even mee kunt sparren. Hoe voorkom je eenzaamheid en zorg je dat je toch een blije zzp'er met genoeg sociaal contact blijft? Hoofdkraan.nl het platform voor zzp'ers, zette 7 tips voor je op een rijtje.

Lees meer


Heb jij onze Facebook pagina al geliked? Wij verwelkomen je ook graag op onze Linkedin-pagina
 
Wist je dat je bij ons ook super lekkere Smoothies kan bestellen? Goed voor een energie-dip of zomaar tussendoor. 

TROPICAL= aardbei – banaan
SUNSET= framboos – aardbei
BLUEBERRY= bosbes 
 

Gezocht: Verbinders

Vind jij het leuk om veel mensen te (leren) kennen en ze met elkaar te verbinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken vrijwilligers die onze gezamenlijke flexruimte willen bemannen. Aanmelden als Verbinder of meer informatie gewenst? Klik dan HIER .

Contact

Wilt je gebruik maken van SHARE? Geïnteresseerd om als Verbinder te komen flexen? Heb je een tip? Of heb je een andere vraag?

Neem dan contact op met de SHARE-receptie via:
info@share-rijen.nl 

Ons algemene mailadres is:
info@ccgr.nl

Afmelden nieuwsbrief SHARE   
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Culturele Centra Gilze en Rijen · Nassaulaan 62-64 · Kerkstraat 104 · Rijen/ Gilze, Nb 5121BC/ 5126GD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp