Copy
Italiaanse koffie op elke locatie en voor elke gelegenheid
View this email in your browser

Koffie die roert

MovingCoffee is koffie die roert

De koffie van MovingCoffee moet gewoon goed zijn! Dat zegt Albert Kunnen die eind vorig jaar gestart is met MovingCoffee. Op de evenementen waar we koffie maken, willen we dat de bezoekers enthousiast zijn over de beleving en smaak die de koffie van MovingCoffee toevoegt aan een evenement. Het moet de bezoekers raken, roeren; met andere woorden een Koffie die Roert. Afgelopen half jaar hebben we op meer dan 40 evenementen zoals bruiloften .... Lees meer . . .

Streekparade Almere
Begin mei stonden we op de streekparade in het centrum van Almere Stad. Op deze markt werden allerlei streekprodukten verkocht. Lees meer . . .
Tuinderij de Es
Tuinderij de Es organiseerde eind juni een Foodfestival tijdens hun open dag. De Tuinderij verbouwd biologische groenten en fruit. Lees meer . . .
Dauwtrappen AVZeewolde
Tijdens het ontbijt na het Dauwtrappen met de Atletiek vereniging in Zeewolde, maakten we koffie vanuit de bus op Hemelvaartsdag in mei dit jaar. Lees meer . . .
Koffieplant
Eerder dit jaar bezochten we in Kenia een Coffee Farm. Op deze koffie plantage wordt op biologische wijze koffie verbouwd door gebruik te maken van organische meststoffen en een biologische manier van ongedierte bestrijding. Zo maakt de boer gebruik van compost van eigen afval wat middels wormen op biologische wijze omgezet wordt tot mest stoffen. De plantage produceert kwaliteitskoffie, dat voornamelijk zijn weg naar de afnemers vindt buiten de landelijke koffie corporatie om. Voor Kenia een uniek concept. Lees meer . . . .
316Coffee House Kenya
MovingCoffee werkt samen met stichting The Coffee Foundation om jonge ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen bij het starten van een eigen koffiebar. De Coffee Foundation heeft op dit moment één project opgestart in Kenia. Samen met Dickens Owino, een lokale ondernemer uit Kitengela, hebben ze in Kitengela, een voorstad van de hoofdstad Nairobi een koffiebar gestart, waar koffie wordt gemaakt met een espressomachine en gebruik wordt gemaakt van lokale koffie uit Kenia.  Lees meer . . . .
Copyright © 2015 MovingCoffee, All rights reserved.


Uitschrijven    Aanpassen accountgegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp