Copy
Een echte koffiebeleving op je kerstdiner en nieuwjaarsreceptie
View this email in your browser

Koffiebeleving

Een geweldige aanvulling op je kerstdiner

Een Italiaanse koffiebeleing met de mobiele espressobar van Moving Coffee is een geweldige aanvulling op je kerstdiner. Op zowel een intiem familie diner als op een groot diner met je collega's. Koffie moet gewoon goed zijn! Het is jammer als het diner geweldig is, de entourage perfect en dat de koffie dan belabberd is. Met Moving Coffee voeg je een koffiebeleving aan je diner toe en hebben je gasten keus uit verschillende varianten die perfect aansluiten bij je gerechten en de voorkeur van de groep.   .... Lees meer ....

Nieuwjaarsreceptie
Onze mobiele espressobar met heerlijke koffie voor je gasten is ook op je nieuwjaarsreceptie, een mooie aanvullling om je bezoekers te verwelkomen.
Lees meer ....
Moving Coffee

Op onze website zie je dat Moving Coffee het afgelopen jaar op veel verschillende events aanwezig was, o.a. op bruiloften, festivals, verjaardagen en streekmarkten.
Lees meer ....
Nieuwe website
Er is er hard gewerkt aan de nieuwe website van Moving Coffee, voor een nog professionelere uitstraling op internet. Het is nog niet helemaal klaar, maar wel online.
Lees meer ....
Terbodore Roasters
In oktober zijn we in Zuid Afrika geweest voor familiebezoek en vakantie. Verzot op koffie als we zijn, hebben we ook verschillende bekende koffie locaties bezocht. Zo zijn we op de Sabie Valley Coffee Farm geweest, één van de weinige coffee farms in Zuid Afrika. We kregen een rondleiding en hebben hun koffie geproefd. Ook hebben we de Terbodore Coffee Roasters bezocht, om hun koffie te proeven en brandproces te bekijken.
Lees meer ....
SCAE Diploma
Om met een espressomachine elke keer weer een lekkere kop koffie te bereiden, heb je best wel wat ervaring en vaardigheid nodig. Met ruim 10 jaar ervaring in het werken met espresso-machines heb ik dat wel. Naast deze praktische ervaring en een basis baristatraining enkele jaren geleden, wilde ik graag meer kennis opdoen en ook het professional SCAE certificaat halen. Eind september rondde ik een opleidingsjaar met succes af. 
Lees meer ....
Copyright © 2015 Moving Coffee, All rights reserved.


Uitschrijven    Aanpassen accountgegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp