Copy
Nieuwsbrief Mei 2018

Goupil - Fiscaal Voordeel
STIHL Connect App!

ACTIES en Aanbiedingen!
 
GOUPIL FISCAAL VOORDEEL DANKZIJ DE MIA/- VAMIL REGELING
De Goupil G4 & G5 staan op de positieve lijst opgesteld door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Hiermee komt de investering in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).
CODE  G3110
Aflevering machines uitgelicht:
Een contract om trots op te zijn!

Op elke contractsondertekening, reparatie, verhuurperiode, aflevering of balieverkoop zijn wij trots. Ditmaal willen wij graag de mooie ondertekening bij Ergon Bedrijven belichten.
Begin dit jaar ontvingen wij het bericht dat ons een prachtige samenwerking gegund was. Wij kregen het vertrouwen van Ergon om hun de komende jaren te ontzorgen door hun complete machinepark handgereedschappen te leveren en onderhouden.

Ergon is hét werkbedrijf voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Zij ontwikkelen en bemiddelen mensen naar werk. Dit doen we voor de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

We richten ons op vormen van gesubsidieerde arbeid. Van mensen met een arbeidsbeperking die blijvend ondersteuning nodig hebben tot kortdurende trajecten als opstart naar een baan. Ergon biedt werkplekken bij werkgevers in de regio, zowel groepsgewijs als individueel. 

STIHL Connect: een stap vooruit in productconnectiviteit!

Met STIHL Connect kunnen gebruikers aan de hand van een app volgen waar, wanneer en hoe hun machines worden gebruikt. Op deze manier wordt bijvoorbeeld snel duidelijk of het machinepark efficiënt en compleet is, en kunnen de machines doelgerichter worden ingezet. Naast de informatie voor de gebruiker, is er een speciaal programmaonderdeel voor de beheerder of bedrijfsleider. Deze kan op zijn beurt zien wanneer een machine toe is aan onderhoud en of de arbeidsproductiviteit voldoet. Ook het aantal draaiuren en de afschrijving zijn overzichtelijk.

De functie is geschikt voor zowel nieuwe als reeds aangekochte STIHL machines; in dit geval wordt een STIHL Smart Connector op de machine bevestigd. Aan de hand van de nieuwste Bluetooth-technologie wordt vervolgens verbinding gemaakt met een smartphone of tablet. STIHL Connect is zeer binnenkort beschikbaar voor zowel professionele als particuliere gebruikers.

Voorjaarsacties STIHL VIKING


ISEKI TM 3215 Hydrostaat


Urenstand ca. 175 uur
Voorzien van gazonbanden
voor: 22x8.50-12
   achter:31x13.5-15
Brochure Iseki TM 3215

€ 13.675,00
excl. B.T.W.
prijs is excl. afgebeeld werktuig
Mits onverkocht
Af Waalwijk
 
Lijkt deze machine iets voor u? Heeft hij uw interesse gewekt? 
Wilt u hem eens zelf ervaren, testen en uitproberen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! 
Copyright © 2018. Bert van Loon Groentechniek, All rights reserved.
 
Bert van Loon Groentechniek B.V.
Energieweg 9-11
5145 NW Waalwijk
Tel.: +31(0)416-540720
www.vanloongroentechniek.nl
info@vanloongroentechniek.nl


unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Share
Tweet
Share
Forward
+1


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bert van Loon Groentechniek BV · Energieweg 9-11 · Waalwijk, NB 5145 NW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp