Copy
Lappalaisten kuukausiraportti lähetystyöstä Virossa.
 
Lue selaimella   Asetukset
11/2016
 
 
 
 
 

Nyt se on varmaa! Seurakuntamme saa omat tilat!

Reilu vuosi sitten laadimme toimintasuunnitelman Lasnamäen seurakunnalle vuoteen 2018 asti. Joulun 2016 kohdalle kirjoitimme merkinnän 'joulujumalanpalvelus vietetään seurakunnan omissa tiloissa'. Toimintasuunnitelmaa laatiessa tavoite tuntui mahdottomalta saavuttaa, mutta Jumala voi tehdä mahdottomasta mahdollisen. Vuokrasopimus on nyt allekirjoitettu ja muutamme Lasnamäen Pae-kadulla sijaitsevan stalininaikaisen talon kellariin, noin 150m2 kahdesta huoneesta koostuvaan tilaan. Kellaritilan katto on matalalla, mutta suunnitelmamme ovat sitäkin korkeammalla. 

Tilassa on toiminut Harta kogudus –niminen vapaaseurakunta viimeiset yhdeksän vuotta. Tuleva tilamme on siis ollut jo aiemminkin seurakunnallisessa käytössä ja uusi vuokraisäntämmekin tuntuu ymmärtävän hyvin seurakunnan tarpeet. Harta seurakunta ei ollut yhdeksän vuoden aikana kasvanut riittävästi ja muuttaa kokonaan pois Lasnamäeltä. Lasnamäe ei ole helppo paikka kristillisen työn aloittamiseen tyhjästä. Näin meille on usean eri toimijan puolelta sanottu. Haluamme kuitenkin yrittää yhdessä teidän kannassanne rukoillen ja työtä tehden.

Tämän vuoden viimeinen rukouskirjeemme on valmis. Voit lukea sen tästä linkistä. Meiltä on silloin tällöin pyydetty kirjettä, jossa kerrotaan mitä neljälle lähettilapsellemme kuuluu. Tässä kirjeessä onkin pitkästä aikaa lapsilla omat palstat.
 
Kiitos, että olet kanssamme Suuressa mukana ja siunausta adventin aikaasi!

Lappalaiset
Viimsissä 21.11.2016

PS. Samaan toimintasuunnitelmaan kirjoitimme lokakuun 2017 kohdalle, että samalla kun luterilainen kirkko juhlii uskonpuhdistuksen 500-vuotista historiaa, me jätämme Viron luterilaisen kirkon kirkkohallitukselle virallisen hakemuksen seurakunnan perustamiseksi Lasnamäelle. Paljon täytyy tapahtua, että se olisi mahdollista, mutta mikä meille on mahdotonta, on Jumalalle mahdollista. Laitetaan käsiä ristiin!

PPS. Lapsemme seikkailevat tänäkin vuonna Kansanlähetyksen joulukalenterissa! :)

 
 
 
 
 
 

Marraskuun rukouskirjeemme

Lue uusin rukouskirjeemme tästä »»
Tällä kertaa kirjoitamme lastemme Noan, Noomin, Nerin ja Nurian kuulumisista (ja tietysti muutaman sanan Lasnamäen uusista tiloista:)

 
 

Pae kadulla

Lue blogistamme kävelyretkestä uusien tilojemme ympäristössä Lasnamäellä.

Kuvakertomus »
 
 
 

Lappalaiset Facebookissa

Päivitämme Facebook sivullemme tuoreimmat kuulumisemme ja rukousaiheemme viikottain.

Facebook »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lähetyslasten pyhäpäivä

Läksyjä, Suomi-koulua, seurakuntavierailu, leikkejä ja lepoakin. Sunnuntai lasten näkökulmasta.

Lue blogi »
 
 
 
 

Joululahja lähetykselle

Vuodet lähetystyössä ovat opettaneet meille, että ilman lähettäjiemme rukous- ja taloudellista tukea emme voisi tätä työtä tehdä. Voit tukea työtämme lahjoituksin Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen kautta. Kiitos mukanaolostasi!

Tue työtämme
 
 
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys Opistotie 1 as 1 Ryttylä 12310 Finland
Lue selaimella   Asetukset   Peruuta tilaus
Facebook   RSS
 
  Email Marketing Powered by Mailchimp