Copy
Lappalaisten kuukausiraportti lähetystyöstä Virossa.
 
Lue selaimella   Asetukset
05-06/2017
 
 
 
 
 

Kesäiset terveiset Virosta!

Toukokuun lopussa viime hetkellä ennen Suomeen muuttamista saimme mieluisaa postia Suomen eläketurvakeskukselta. Saamme jatkaa työtämme Virossa vielä heinäkuuhun 2019 saakka. Kiitos rukouksistanne! Päätös oli valtava helpotus koko perheellemme. Noa päättää peruskoulun kesäkuussa 2019, joten silloin perheemme elämässä alkaa muutenkin uusi aikakausi.

Kevään aikana Lasnamäellä järjestettiin 18 Markuse missa -jumalanpalvelusta, yhteysillat säännöllisesti tiistaisin, nuorten Kiviklubi-tapahtumia kerran kuussa, lasten Pae Lastekas samoin kerran kuussa, erilaisia kokoontumisia ja tapahtumia ja meillä kävi monta bussilastillista vieraita niin Suomesta kuin eri puolilta Viroakin. Loppukevät ja kesän alku ovat olleet tapahtuneen kertaamista ja tulevaisuuden suuntaviittojen pohtimista. Syksy tuo mukanaan muutoksia. Osa työmuodoista osottautui pienelle seurakunnallemme liian raskaiksi ja toisaalta kaikki työmuodot eivät ole tuottaneet toivottua tulosta. Rukoillaan yhdessä, että löytäisimme oikeat tavat tavoittaa lasnamäkeläiset ja kutsua heitä seurakunnan yhteyteen.

Yksi varma uusi työmuoto syksyllä tulee olemaan rippikoulu. Se on luterilaisen seurakunnan perustyömuoto ja toisaalta tarvitsemme 12 luterilaisen kirkon kastettua ja konfirmoitua täysjäsentä, jotta voimme virallisesti perustaa Lasnamäen Pyhän Markuksen seurakunnan. Onneksi emme tee tätä työtä yksin, vaan meillä on loistavia yhteistyökumppaneita niin Virossa kuin Suomessa ja kauempanakin. Kiitos teille kaikille tuestanne.

Edellisessä kirjeessä kirjoitimme suorina Facebookissa lähetetyistä jumalanpalveluksistamme ja nuortentapahtumistamme. Iisalmen seurakunta lupasi lahjoittaa Lasnamäelle yhden uuden iPhone 5S puhelimen. Loimaan seurakunnalta meille on tulossa kaksi iPadia. Iso kiitos Pohjois-Savoon ja Varsinaissuomeen! Vielä tarvitsisimme vähän uudemman iPhone puhelimen (6S tai uudempi) tai iPad Pro:n ohjauskeskukseksi, jotta voisimme asentaa Pae palvekodaan kiinteän livestreamausmahdollisuuden.

Uusi rukouskirjeemme on myös ilmestynyt. Voit lukea sen klikkaamalla tätä linkkiä. Kertaamme kirjeessä kevään tapahtumia lähetyslastemme silmien kautta nähtynä.

Kulunut vuosi on ollut perheellemme todella raskas. Siksi yritämme rauhoittaa kesän yhdessäololle ja levolle. Olemme kuitenkin mukana Kansanlähetyksen 50-vuotisjuhlilla Ryttylässä, eli Kansanlähetyspäivillä. Toivottavasti tapaamme siellä!

Hyvää kesää toivottaen,

Lappalaiset
suomalaisella järvenrantamökillä Pälkäneellä 8.6.2017 :)

 
 
 
 
 
 

Kesäinen rukouskirjeemme!

Kevään tapahtumat lastemme silmin nähtynä.

Lue kirje »
 
 
 

Kirkkopäivillä Tartossa

Yhteistyösopimus ja uusia tuttavuuksia reformaatiovuoden päätapahtumassa.

Lue blogi »
 
 

Vieraita ja leirifiilistä

Toukokuussa Paella kävi kuhina. Mieleemme palasi myös rippikoulutyön merkitys!

Lue blogi »
 
 
 
 

Lappalaiset Facebookissa

Facebook sivultamme ajankohtaista tietoa työstämme. Päivitämme sivua usein!

Facebook »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olet suuressa mukana!

Ilman rukouksiasi ja taloudellista tukeasi emme voisi tätä työtä tehdä. Kiitos, että olet kanssamme Suuressa mukana.

Lahjoita »
 
 
 
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys Opistotie 1 as 1 Ryttylä 12310 Finland
Lue selaimella   Asetukset   Peruuta tilaus
Facebook   RSS
 
  Email Marketing Powered by Mailchimp