Copy
Je ontvangt deze nieuwsbrief als gewaardeerde relatie van
Maxima Lease. 
Wordt deze mail niet correct weergegeven? 
Bekijk de nieuwsbrief in je browser.
 
Follow on LinkedIn  Friend of Facebook

 

 
Nieuwsbrief april 2015

Afspraak maken: Zomerbanden

 

Het is alweer april, dus tijd voor de bandenwissel. De wisseling wordt voor ons in de meeste gevallen door Euromaster bandenservice verzorgd. Maak tijdig een afspraak met de vestiging waar jouw banden zijn opgeslagen.  

 Lees meer

CGI Fisker

 


Voor CGI Nederland heeft Maxima Lease de Fisker Karma omgeturnd tot CGI Fisker. Met de opvallende bestickering trekt de witte Fisker veel bekijks op de CGI recruitment events en De Nationale Carrièrebeurs 2015 in Utrecht.


  
 

 Lees meer

Auto van de maand:
Mini Countryman Cooper S

 


Auto van de maand is een speciale actie voor onze klanten. Elke maand selecteren wij een mooie occasion uit onze voorraad met extra korting. Ben je op zoek naar een ‘nieuwe’ gebruikte auto? Dan is dit uw kans.
  
 

 Lees meer

Actie: 14% Volvo V40 D2

 

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke lease aanbiedingen voor je. Met gunstige leasetarieven en flinke kortingen. Maak nu gebruik van onze 14% actie! Vanaf slechts € 535,- per maand bieden wij je de Volvo V40 (5-deurs) 2.0 D2 business base met de nieuwe generatie 2.0 liter dieselmotor aan. Uit voorraad leverbaar.  

 Lees meer

Maxima Lease Race event

 


Wil je ook eens beleven hoe het is om op de Tarzanbocht van Circuit-Park Zandvoort af te stuiven? Of om op snelheid door het Scheivlak te rijden? Bij Maxima Lease krijg je deze kans! Op vrijdag 5 juni organiseren wij voor onze klanten de Maxima Lease race dag.

  

 

 Lees meer

Zo geregeld

 


"Snelheid, flexibiliteit, service en een goede prijs. Dat is voor mij Maxima Lease. Bel ik op maandag met Marc dat ik een nieuwe auto voor een van mijn medewerkers nodig heb, dan wordt hij op woensdag al afgeleverd bij ons bij Brunotti. En nu de zon weer lekker schijnt, rijd ik toch liever in een cabrio. Ook dat is zo geregeld!"

  

 

 Lees meer

Kom langs

IJssel 5-7
2491 BW Den Haag

Neem gerust contact op

tel. 070 3814185
info@maximalease.nl

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar alle relaties van Maxima Lease.
Wil je onze nieuwsbrief niet ontvangen, schrijf je dan hier uit.