Copy
Blijf op de hoogte | 09 - 2016
Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Nieuwsbrief KindCentra2020
Debat Kindcentra 2020
Met het oog op de Tweede Kamer Verkiezingen organiseert het platform Kindcentra samen met Kindcentra 2020 op donderdag 19 januari 2017 van 19.30 tot 21.00 uur een debat met woordvoerders van de diverse politieke partijen. Het centrale thema van deze avond: gelijke kansen voor alle kinderen. In de komende periode volgt meer informatie.
Huisvestingsvraagstukken 
Experts op het gebied van huisvesting hebben met Kindcentra 2020 meegedacht over de vraag wat het betekent voor de huisvesting  van onderwijs, kinderopvang en kindcentra, als kinderopvang en onderwijs vanuit één organisatie met één team en één pedagogische visie wordt aangeboden.

Deze week verscheen de de publicatie 'Huisvestingsvraagstukken Kindcentra 2020'. 
 
Samenwerking KO en PO
In juni presenteerde onderzoeks- en adviesbureau Oberon de resultaten van hun onderzoek naar de samenwerking tussen basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzalen.

Meer informatie over dit onderzoek en de uitkomst hiervan vind je terug op de website van Oberon.
Blog Annegreet van Dijk:
Afscheid nemen op de drempel van grote veranderingen


Op 5 juli jl. heb ik afscheid genomen als bestuurder van de Stichting Kinderopvang Amersfoort. In mijn afscheidsspeech heb ik geschiedenis geschetst en vooruitgeblikt. In het vooruitblikken heb ik aandacht gegeven aan de ontwikkeling van kindcentra.
Peiling onder ouders
Wat vinden ouders van kindcentra? Scholen, kinderopvang en andere organisaties die werken met (ouders van) jonge kinderen kunnen de mening van ouders peilen via een online enquête.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden   


This email was sent to s.devries@stichtingschool.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentra 2020 · Postbus 556 · 2501 CN, Den Haag · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp