Weeknieuws Woonbond

Armoedecoalitie: verbeter bestaanszekerheid

19/03/21
Een miljoen mensen in Nederland heeft een te laag inkomen om vaste lasten-zoals de huur en de energierekening- te betalen. De Landelijke Armoedecoalitie roept het nieuwe kabinet daarom op om nú het verschil te maken en financiële bestaanszekerheid voor iedereen te realiseren.
Lees meer »

Woonbond: nieuw kabinet moet wooncrisis aanpakken

18/03/21
Het oplossen van de wooncrisis was een belangrijk thema deze verkiezingen. Een komend kabinet moet de wooncrisis echt aanpakken.
Lees meer »

Tien jaar ‘Europagrens’ in Huurpeil 1

17/03/21
Een dossier over leefbaarheid en een nieuwe wijkaanpak. Een analyse van tien jaar ‘Europagrens’ voor toegang tot sociale woningen. Kinderrechten versus de wooncrisis.  En een vooruitblik op de huursector als we de verkiezingsprogramma’s mogen geloven. Hiermee pakt Huurpeil uit in het eerste nummer van dit jaar. 
Lees meer »

Verkiezingen, wat willen partijen met huren?

15/03/21
Vandaag openen de stembussen. Een goed moment om nog even op een rijtje te zetten wat partijen van plan zijn met huren en woningzoekers. We kijken daarvoor naar de doorrekeningen van de plannen door het CPB en naar het woonkieskompas.
Lees meer »

Achterstallig onderhoud: WOZ daalt 9,8%

15/03/21
De WOZ-waarde omlaag vanwege achterstallig onderhoud, na collectief bezwaar door bewoners. Dat realiseerde Huurdersbelangenvereniging De Zweekhorst in Apeldoorn.
Lees meer »

Jeu Smeets
Je ontvangt deze mail omdat je jeusmeets@hotmail.com hebt aangemeld voor Woonbond Weeknieuws.
Te veel mail van de Woonbond? Of juist niet genoeg?
Log even in en wijzig je voorkeuren
wijzig voorkeuren
twitter woonbond
woonbond.nl

Copyright © 2021 Woonbond