Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Syriske Douha elsker sit job i DBC A/S: Det er mit hjem og min familie

46-årige Douha Samman fra Syrien trives i et fast job som servicemedarbejder i DBC A/S i Greve og føler sig integreret i den danske kultur, der er på arbejdspladsen.

Da hun kom til landet, kunne hun ikke et ord dansk, og hun havde aldrig siddet på en cykel eller prøvet at løbe en længere tur.

I dag kan hun klare det hele og joker endda på dansk med kollegerne, der giver hende en masse ’røg og gas’, som hun returnerer. Hun er også med til personalefester og DHL-stafet og motionerer med kollegerne efter arbejdstid. 

- Jeg føler ikke, jeg er på arbejde, når jeg er her. Vi har det sjovt sammen, og mine kolleger støtter mig meget. Jeg bliver glad, når jeg forstår, at mine kolleger laver sjov, fortæller Douha.

Læs mere her

Greve Kommune har solid succes med at få flygtninge i job

Flygtninge i Greve arbejder, studerer eller bliver forsørget af en arbejdende ægtefælle. Det viser nye tal fra Jobindsats.dk.

I de seneste to år har 201 flygtninge eller familiesammenførte til flygtninge været igennem Greve Kommunes integrationsprogram, og det har givet solide resultater. Således klarer 138 af dem sig i dag uden hjælp fra kommunen. Og ifølge Jobindsats.dk er 66 af dem i dag i arbejde. Resten er sandsynligvis i uddannelse eller bliver forsørget af en ægtefælle.

Antallet af flygtninge, der kommer til Greve, begyndte af stige i 2014 og toppede i 2015. Alle flygtninge har været omfattet af kommunens integrationsprogram, hvorefter de er gået videre i arbejde eller uddannelse.

Læs mere her

Sprøjtestøberiet Kühn i Greve vokser ved at digitalisere og automatisere  

Hvad de færreste nok ved, gemmer et af Greves industriområder på et danskejet sprøjtestøberi på Elektronikvej i Greve med speciale i plastkomponenter.

Sprøjtestøberiet Kühn har eksisteret i snart 40 år. I de sidste fem år har virksomheden skabt vækst og nye danske arbejdspladser ved at digitalisere og automatisere produktionen og bruge Lean til at holde styr på alle processerne.

Som en del af Greve Kommunes erhvervspolitik har Kühn lige haft virksomhedsbesøg.

Læs mere her

Fokus på erhvervslivets ideer til erhvervsudviklingen i Greve

Dialogen gik lystigt, da Greve Kommune for femte gang havde samlet repræsentanter for det lokale erhvervsliv til Round Table på Tune Kursuscenter i foråret 2018.

Formålet med mødet var at drøfte de lokale virksomheders ideer til at styrke Greves position som en attraktiv erhvervskommune.

ErhvervsCentrets bestyrelse har nu bearbejdet disse input og udvalgt seks overordnede temaer, der vil blive arbejdet videre med og båret ind i Greve Kommunes strategiarbejde med projektet ”Fælles Retning”.

Læs mere her

Vi er flyttet tilbage til ErhvervsCentret og føler os hjemme

Til december er det ti år siden, at Tina Møller med en kompagnon stiftede firmaet Eltident fra et kontor i ErhvervsCentret, dengang det hed Udviklingspark Øresund. Det var småt med kunder i begyndelsen. De første år som ny virksomhed i implantatbranchen var seje, fordi finanskrisen satte ind i 2008.

Det betød, at firmaet skulle passe på pengene. Så Eltident rykkede ind i en erhvervsejendom, de allerede selv ejede. Men nu er tiderne blevet bedre. Firmaet er vokset og har fået solgt erhvervsejendommen. Derfor er Eltident lige flyttet tilbage i Greves lokale erhvervshus, og det valg fortryder Tina og hendes kolleger ikke. Hun kalder det nye liv som selvstændig for ’Vidunderligt – ligesom at starte på en frisk’. 

Læs mere her
 

Logistikkompagniet høster endnu engang hæder med en CSR-pris

Grevevirksomheden Logistikkompagniet, der har hovedkontor i ErhvervsCentret, har vundet CSR People Prize 2018.

Begrundelsen for prisen er, at virksomheden har stort fokus på at kompetenceudvikle de personer, som kommer til virksomheden gennem etableringen af Logistikakademiet.dk, som er en online-portal til at uddanne lagermedarbejdere.

Den erfarne transportmand Carsten Moberg, der har stiftet virksomheden, har tidligere også modtaget Greve Erhvervspris.  

Læs mere her

Få en fleksibel kontorplads i ErhvervsCentrets nye Business Lounge

Greves populære erhvervshus tilbyder nu et nyt fleksibelt kontorfællesskab.

Erhvervsdrivende, der vælger at blive en del af fællesskabet i ErhvervsCentrets Business Lounge, får adgang til et professionelt full service koncept, hvor de efter behov kan arbejde fra en fleksibel eller fast skrivebordsplads i et åbent eller lukket kontormiljø, alt efter hvad der passer den enkelte bedst.

Peter Larsen og Michael Andersen er glade for at komme i kontormiljøet. Vil du også prøve det?

Læs mere her

Se video her

IDÉ House of Brands bød borgmester og messegæster indenfor  

IDÉ House of Brands er nordens førende B2B leverandør af profiltøj, reklameartikler og firmagaver. Virksomheden er 32 år, stiftet i Norge og i dag repræsenteret i hele Norden.

I sommer åbnede en afdeling i Greve i ErhvervsCentret. Her har virksomheden indrettet sig med både kontor og et showroom med alskens profilprodukter, tøj, gaver og mærkevarer.

Forleden afholdte virksomheden messe for mere end 100 gæster. Dagen forinden kom repræsentanter fra Greve Kommune på virksomhedsbesøg i de nye rammer. 

Læs mere her

Se video her

Se video om ErhvervsCentrets Business Lounge - et fleksibelt kontortilbud til fx freelancere og selvstændige erhversvdrivende på farten. 
Se video med IDÉ House of Brands fra virksomhedsbesøg og messe i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

Sociale medier

Følg os på LinkedIn

Vi er aktive på LinkedIn - er du? I så fald kan vi mødes der. Husk at 'følge' vores side, så får du også fx nyt om vores mange arrangementer for iværksættere og veletablerede virksomheder.

VI PLUKKER IKKE DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER FOR DIG, men vi strækker os langt for vores lokale erhvervsliv samt lejere og gæster i ErhvervsCentret.    

Følg os her

Følg os på Facebook

Hvis du følger ErhvervsCentret på Facebook, får du mulighed for at dele dine tanker, erfaringer og viden med andre virksomheder fra det lokale erhvervsliv.

VI BESTEMMER IKKE, HVAD DIT NÆSTE TRÆK SKAL VÆRE, men vi giver dig rig mulighed for sparring og netværk i ErhvervsCentret og Greve Kommune.

Følg os her

Arrangementer og kurser

Marketing for små og mellemstore virksomheder

Virksomheders tilstedeværelse på nettet har aldrig været vigtigere end i dag. Men ved du egentlig hvilke faktorer, der er afgørende for, om en potentiel kunde finder netop din virksomhed online?

"Marketing for små og mellemstore virksomheder" udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med Onmondo.

Det sker: 

Onsdag den 31. oktober kl. 17.00-19.00
i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve
 

Tilmeld dig her

Ledelse i praksis

På modulet "Ledelse i praksis" lærer du at analysere sammenhængen mellem praksis og teori, så du bevidst kan vælge, hvilket af fagets redskaber du i en konkret situation vil tage i anvendelse. Du lærer at formidle problemstillinger og løsningsmuligheder til samarbejdspartnere og at deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde.

"Ledelse i praksis" udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med EASJ.

Næste hold starter: 

Tirsdag den 13. november 2018 og fortsætter hver tirsdag til den 29. januar 2019 fra kl. 08.30-14.15
i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve
 

Tilmeld dig her

Transportjura

Lær at foretage en juridisk risikoanalyse og vurdér hvilke aftaler og forsikringer din virksomhed har brug for.

Modulet "Transportjura" giver dig redskaber til at opbygge interne procedurer til at håndtere transportretlige problemer. Du lærer at vurdere transportdokumenter i bevismæssig sammenhæng og at foretage erstatningsberegning inden for transportretten.

"Transportjura" udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med EASJ.

Næste hold starter: 

Onsdag den 14. november 2018 og fortsætter hver onsdag indtil den 23. januar 2019 fra kl. 08.30-14.15
i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve
 

Tilmeld dig her

Online kommunikation "anno 2018"

Du får ny inspiration til at skrive de gode tekster, der er relevante for din målgruppe, og som følger Googles best practices for søgemaskineoptimering. Derudover får du tips til, hvordan du bruger simple, sproglige virkemidler til at trykke på din drømmekundes mentale købsknap.

"Online kommunikation anno 2018" udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med Onmondo.

Det sker: 

      Tirsdag den 20. november kl. 17.00-19.00
         i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve 

Tilmeld dig her

Opstartsmøde for nye iværksættere  

Få konkrete råd og værdifuld inspiration til opstart af din virksomhed. Find ud af hvor der er mere hjælp at hente.

Du møder stifterne af Champagne for alle. Ægteparret deler ud af deres erfaringer og viden om livet som selvstændig. 

Du møder også rådgivere i jura, skat, moms, økonomi m.m., som vil give dig gode råd. 

Mødet foregår:

Torsdag den 6. december 2018 kl. 16.30-20.30
i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve
  

Tilmeld dig her

Tag iværksætteruddannelse og bliv sikker på din idé 

Du arbejder koncentreret og intensivt med din egen forretningsidé en gang ugentligt om aftenen i ErhvervsCentret. Efter tre måneder kan du tage en eksamen.

'Iværksætteri i praksis' udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Næste hold starter: 

Torsdag den 28. februar 2019 kl. 16.30-20.30
i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve
  

Tilmeld dig her

ErhvervsCentret tilbyder

Kontakt Greves erhvervs- og turistchef


Tina Charlotte Koeffoed har som Greves erhvervs- og turistchef ansvaret for, at virksomheder i og udenfor kommunen oplever, at de med ErhvervsCentret har en hurtig og nem indgang til information og hjælp fra Greve Kommune og Greve-Solrød Erhvervsservice.

Du er altid velkommen til at kontakte Tina Charlotte Koeffoed direkte: 36915004, mobil: 21305004 eller tck@greve.dk

Læs mere her

Kontakt Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød Erhvervsservice hjælper iværksættere og virksomheder med gratis vejledning og kurser.

Dorte Kjærgaard er certificeret i Væksthjulet og vejleder iværksættere og etablerede virksomheder med etablering, drift og udvikling af forretningen.

Kontakt Dorte Kjærgaard på telefon 36915241 eller dkd@greve.dk.  

Læs mere her hvis du er iværksætter
 

Lej kontor i ErhvervsCentret 


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centralt beliggende erhvervshus.

Læs mere her

Lej mødelokale i ErhvervsCentret 


ErhvervsCentret er det perfekte sted at holde dit næste møde. Vi tager imod dig og dine gæster med et smil i professionelle rammer.  

Business Lounge i ErhvervsCentret - kontorfællesskab når det passer dig 


Flyt dit hjemmekontor ud i ErhvervsCentrets Business Lounge.

Du kan arbejde i vores åbne eller lukkede kontormiljø alt efter dine ønsker og behov. Du vælger selv, om du vil have en deltids- eller fuldtidsplads. Der er altid kaffe på kanden og mulighed for en snak med andre ligesindede.

En anden fordel er, at du får rabat på leje af mødelokaler.

Ses vi?

Læs mere her

Er du iværksætter og vil være en del af Vækstfabrikken Greve? 

Har du vækstambitioner og brug for en billig, fleksibel kontorplads og sparring med andre ligesindede samt faglige input?

Så har du en fantastisk mulighed for at få adgang til et stort uddannelsesprogram og blive en del af iværksætterudviklingsmiljøet i Vækstfabrikken Greve.

Kontakt daglig leder Dorte Kjærgaard på telefon 36 91 52 41 eller dkd@greve.dk.

Læs mere her

Må vi komme på virksomhedsbesøg? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune og styrke dialogen og samarbejdet med erhvervslivet. 

Må Greves borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef komme forbi din virksomhed til en kop kaffe?
 
Kontakt Tina Charlotte Koeffoed: Direkte: 36915004, Mobil: 21305004 eller tck@greve.dk

Kontakt en virksomhedskonsulent  

 
Kontakt Jobcentret og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder i din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.00-15.30, Torsdag: 8.00-17.00, Fredag: 8.00-13.30

Telefon: 43978080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne

Væksthus Sjælland tilbyder

Få sparring af en specialist i virksomhedsudvikling  

 
Hvad skal næste skridt for din virksomhed være? Få sparring hos Væksthus Sjælland.

Sammen med de erfarne konsulenter får du lagt en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed. Uden beregning.

Kontakt dem på telefon: 55353035

Anden information

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget
  • Bygnings-, Trafik- og Miljøudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Plan- og Udviklingsudvalget
  • Skole- og Børneudvalget
  • Social-, Sundhed- og Psykiatriudvalget
  • Økonomiudvalget

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp