Aktuell status, rigorösa åtgärder och Explore Pure Nallo (Nyhetsbrev 6)
Se det här Nyhetsbrevet i din webbläsare
  
AKTUELL STATUS
Vi befinner oss fortsatt i en mycket svår situation. Krav på långa karantäner och delvis stängda gränser är faktorer som styr helt vad vi kan och får arrangera i vinter. Det här leder förstås till påtagliga förändringar i vårt utbud.

Vi har väntat in i det sista för att avvakta hur vaccineringarna utvecklas och beslut från myndigheter och regeringar. Men tiden rinner i väg och nu måste vi tyvärr fatta beslutet om att ställa in alla våra utlandsresor i april och maj. Däremot kämpar vi vidare inom Sverige och vår målsättning att arrangera alla resor med stöd av de rigorösa åtgärder vi vidtar, se nedan.

Gällande de nu inställda resorna till Alperna och Norge kommer vi kontakta dig som bokat en resa och erbjuda våra corona-avbokningsvillkor. Du erbjuds två alternativ att välja mellan: 1) full återbetalning inom 24 timmar eller 2) tillgodokvitto på hela beloppet samt förbokad plats att använda 2022.
RIGORÖSA ÅTGÄRDER
För de resor inom Sverige vi trots allt genomför nu i mars och april vidtar vi rigorösa åtgärder för att göra resan så trygg som möjligt för dig, andra deltagare, samarbetspartners och bergsguider.

Bland annat har vi krav på ett negativt antigentest senast 48 timmar innan avresa (givetvis kostnadsfritt) för både deltagare och vår personal. På tågresan har vi egna förbokade sovkupéer med toalett samt ett smittskyddskit med andningsskydd FFP2 och handsprit till alla deltagare. Väl på plats, i stugor och ski lodger, bor och äter vi helt avskiljda från andra gäster. Läs gärna mer om våra åtgärder här 
EN PLATS LEDIG PÅ EXPLORE  PURE NALLO DEN 19-25 APRIL 2021 
Vi har fått en avbokning och har i dag en plats ledig på vår Explore-resa till Nallo i april. En fantastisk plats i Kebnekaisemassivet. Tufft, utmanande, men också ett eldorado för topptursskidåkning.

Explore innebär att du deltar som en av våra stigfinnare. Hjälp oss hitta vägen till nya, okända berg. Har du rest med oss de senaste tre åren kan du anmäla dig till våra Explore-resor där vi reser till nya och spännande platser, ännu utanför det ordinarie programmet. Läs mer och boka här
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här
Kontakt:
Camilla Antonsson
VD Pure Productions AB
E-post: info@pureskitouring.se
Web:    www.pureskitouring.se

Copyright © 2008-2021 Pure Productions AB, All rights reserved.


 


This email was sent to <<E-postadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pure Ski Touring · Skidspåret 13 · Umea 903 38 · Sweden