Coronaanpassade resor 2021 (Nyhetsbrev 2)
Se det här Nyhetsbrevet i din webbläsare
CORONAANPASSNING

Fortfarande är kommande vinter mycket oviss. Reglerna för resor till och från andra länder förändras regelbundet. Till exempel gäller just nu tio dagars karantän vid resor till Norge från Sverige. Osäkerheten kring restriktioner och farsotens kontinuerliga förändringar gör planeringsarbetet synnerligen svårt. Därför har vi valt att coronaanpassa vårt utbud kommande vinter. Det innebär några förändringar mot tidigare år, men framför allt säkerställer det att vi verkligen kan erbjuda resor överhuvudtaget.

  • Vi utökar antalet platser på våra ordinarie resor inom Sverige samt lanserar dessutom tre nya svenska Explore-resor.
  • Vi avvaktar med släpp av resor till Norge och Alperna tills vidare och följer utvecklingen noga gällande restriktioner och smittspridning i dessa länder.
  • Vi flyttar fram alla längre resor till 2022 på grund av dels långa flygresor med många byten och svår transfer, dels osäker tillgång till sjukvård vid sjukdom och skador, dels risken att bli fast långt borta vid snabbt ändrade reserestriktioner.
  • Vi bokar endast ett sällskap per rum.
  • Vi anpassar matsal och allmänna ytor samt säkerställer tillgång till extra mycket tvål, vatten och handsprit.
  • Vi planerar och förbereder för att snabbt kunna evakuera någon som uppvisar symptom under en resa.
För kontinuerlig information följ vårt nyhetsbrev, alternativt hör av dig direkt till oss på info@pureskitouring.se om du har funderingar. Pure Ski Tourings kalender 2021 se här. Vi kommer göra allt vi kan för att erbjuda dig bergstoppar och orörd offpist även i vinter!
SLÄPP AV RESOR INOM SVERIGE

En veckas förtur!
På måndag den 19 oktober klockan 10.00 öppnar bokningen för dig som rest med oss de senaste tre åren. Det ger dig en veckas förtur till vinterns platser. Använd den speciella bokningslänken nedan. Från och med måndag den 26 oktober är bokningen öppen för alla.

Boka_Pureskitouring_VIP_2021 

Tillgodokvitto
För dig med tillgodokvitto från 2020 har vi redan förbokat en plats på samma resa som du bokade i vintras. Vi kommer att mejla dig information fredag 16 oktober om hur du registrerar dig och använder ditt tillgodokvitto. Du har därefter två dagar på dig att bekräfta din plats innan andra kan börja boka måndag 19 oktober. 

Boka tryggt
Som deltagare på någon av vinterns resor så har du självklart full trygghet om resan blir inställd på grund av pandemin. Precis som i vintras erbjuder vi våra deltagare två avbokningsalternativ, antingen 1) full återbetalning inom 24 timmar eller 2) tillgodokvitto på hela beloppet att använda 2022.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här
Kontakt:
Camilla Antonsson
VD Pure Productions AB
E-post: info@pureskitouring.se
Web:    www.pureskitouring.se

Copyright © 2008-2020 Pure Productions AB, All rights reserved.


 


This email was sent to <<E-postadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pure Ski Touring · Skidspåret 13 · Umea 903 38 · Sweden