Copy
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk deze dan in uw browser

In deze editie

Ken je iemand die ook op de hoogte wil blijven van ons aanbod? Stuur deze nieuwsbrief dan door.

Yesssss, we gaan weer apenkooien in de vakantie

We gaan weer apenkooien! Lekker rennen, vliegen, springen, klimmen, klauteren en slingeren. Dinsdag 13 en donderdag 15 oktober. Op 5 locaties in Hollands Kroon en Schagen staan de gymzalen vol verschillende spellen. Apenkooi is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Lees meer of schrijf je direct in (klik rechts op 'aanbod' en zoek dan op woonplaats). Kinderen met een Meedoenpas kunnen zich aanmelden via mail. LET OP: inschrijven tot 7 oktober.

Spaar mee voor ons met de Jumbo-actie

Spaar jij mee voor ons? Bij Jumbo kunnen klanten scholen, vereniging en andere organisaties steunen. Bij elke besteding van €10,-­ ontvang je een spaarpunt. Deze punten willen wij natuurlijk heel graag hebben. Om daarmee extra sport- en spelmaterialen voor jullie aan te schaffen. Kijk hier waar we voor sparen. Daar kun je ook je spaarpunten toekennen. Of download de Jumbo Sparen met Elkaar-app.

Fit en Fun na school

Kinderen van de basisschool zijn op donderdag na school welkom op het grasveld naast gymzaal De Groet in Tuitjenhorn. We hebben allerlei spellen op het programma zoals big box hockey, mega-Twister, knotshockey, levend Stratego, Poullball en boardingvoetbal. Elke keer wat anders. We zijn er in de oneven weken op donderdag vanaf 14.00 uur. Meld je snel aan. Schrijf je hier in. Kinderen met een Meedoenpas kunnen zich opgeven via mail. Tot ziens op 2 oktober.

Trefbaltoernooi in de vakantie: welk team wint de beker?

Alle kinderen die in groep 5/6 of 7/8 zitten kunnen woensdag 14 oktober meedoen aan het trefbaltoernooi. Ze spelen verschillende wedstrijden met als afsluiting een finale! Welk team neemt die beker mee naar huis? Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers. Schrijf hier in voor groep 5/6Schrijf hier in voor groep 7/8. LET OP: inschrijving sluit op 7 oktober.

SportNite: sport en gamen onder één dak

Speciaal voor jeugd vanaf 10 jaar houden we dit jaar voor het eerst de SportNite. Een mooie samenwerking met L!NK projecten en ECV esports. Op vrijdag 16 oktober twee uur lang allerlei activiteiten rondom Fortnite. Kijk hier voor meer informatie! Direct aanmelden kan via onze site waar alle evenementen en activiteiten op een rij staan.

Gratis webinars tijdens Week van de Motoriek

De Week van de Motoriek staat voor de deur. Van 5 tot en met 9 oktober kun je allerlei webinars volgen. Een aanrader voor iedereen die op het gebied van jeugd, verenigingsadvisering en onderwijs werkt. Want een brede motorische ontwikkeling bij kinderen is van essentieel belang om op latere leeftijd actief te blijven en sportuitval te voorkomen. Meld je aan via deze link

Organiseer je eigen sportdag met onze Sportdagpakketten!

Wist je dat wij 8 Sportdagpakketten aanbieden? Klein materiaal als ballen, rackets en frisbees, maar ook een complete pannaboarding en stormbaan. De grote pakketten brengen we langs en halen we bij jullie op. Meer weten? Lees het hier

VOLG ONS

Facebook
Website
Share Share
Tweet Tweet
Forward to Friend Forward to Friend
Copyright © 2020 Team Sportservice Noordkop,
Afmelden voor deze nieuwsbrief    Pas uw gegevens aan

Email Marketing Powered by Mailchimp