Copy
View this email in your browser
NOTA DE PREMSA: 28.05.2021
VERSIÓN EN CASTELLANO AQUÍ
So Urgent publica la seva primera referència,
“Ha-bb5”, EP de debut de l'artista Ikram Bouloum, un diàleg entre l'electrònica d'Occident i la música pop del Magreb
>> "Ha-bb5", editat pel nou segell de MANS O i que es publica amb 5 lyric vídeos, tracta temes tan actuals i necessaris com la migració, el xoc cultural o la identitat.

>> Ikram Bouloum presentarà “Ha-bb5” en directe el pròxim dimecres 2 de juny en el cicle Els Concerts de la Fabra, a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona, i a principis de juliol en el festival Poesia i + del Maresme.
ESCOLTA AQUÍ “Ha-bb5” d'Ikram Bouloum
DESCARREGA AQUÍ PRESS KIT
So Urgent, el nou segell discogràfic del jove músic, productor i compositor barcelonès MANS O, publica la seva primera referència: “Ha-bb5”, EP de debut de l'artista i agitadora musical barcelonina Ikram Bouloum. 

Al llarg de 5 tracks, l'EP, editat per MANS O, uneix un naixement i una tragèdia -seguint l'estructura d'un guió teatral- a través d'una criatura fictícia, tractant temes tan actuals i necessaris com la migració, el xoc cultural o la identitat.


“Ha-bb5” estableix un diàleg estètic entre l'herència marroquina de l'artista, l'electrònica d'Occident i una reinterpretació personal de l'estètica musical pop i de ball del Magreb. "Ha-bb5 marca un abans i un després en la meva carrera musical. A nivell personal, ha estat un procés artístic que ha culminat, donant-me moltes respostes a nivell identitari", explica Ikram.

De caràcter feminista, emancipat i innovador, “Ha-bb5” explora un so radical que destrueix els establishments per a crear un espai propi, empoderat i segur, en el qual l'artista canta en la seva llengua materna, l'amazigh -llengua minoritària del nord del Marroc-, i en altres com l'anglès o el català.

“Ha-bb5” es publica amb 5 lyric vídeos pealitzats per Goretexdealer, Sara V. Malló i Marcos Oteiza, i amb la traducció de Guillem Daniel Esteba i Britt Elvira Ruitenberg.

Ikram Bouloum presentarà l'EP en directe el pròxim dimecres 2 de juny en el cicle Els Concerts de la Fabra, a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona, i a principis de juliol en el festival Poesia i + del Maresme. Pròximament s'anunciaran noves dates.

 
TRACK LIST "Ha-bb5"
>> Escolta aquí l'EP
>> Mira aquí els lyric vídeos

01. Henna
02. Meime
03. Ineia
04. Nhara
05. The Game
Lyric vÍdeo de "The Game" - veure

Apunts del productor sobre la creació de “Ha-bb5”
"L'Ikram Bouloum ve d'un background humanista i estètic, d'una anàlisi política de les sonoritats dels diferents gèneres i de les noves estètiques reivindicatives. Jo vinc d'un background més tècnic de la música. 

El projecte va començar el 2018, quan ella feia moltes sessions de DJ i jo anava a escoltar-les totes. Quan ens vam posar a crear, ens vam entendre sense haver de parlar massa. I a poc a poc vam anar adaptant el projecte a les seves lletres, a la seva intenció lírica.

Haver ballat tots els seus sets va ser molt important. Intentem equilibrar les seves creacions amb la meva influència dub i de detall electrònic. I van anar sortint els tracks, preparats per al directe que va fer a Mutek 2020 i després a la Capella del Macba. Aquest EP és el resum i el resultat d'aquests moments de creació. Amb el temps hem reduït els tracks i els hem equilibrat entre el pop modern i avantguardista amb una profunditat de greus emocionals”
, explica MANS O, productor de l'EP.

Sobre So Urgent
So Urgent és el nou segell discogràfic del jove músic, productor i compositor barceloní MANS O. So Urgent pretén crear ponts artístics entre l'efervescent escena barcelonina i l'escena internacional, unint a vocalistes, músics, instrumentalistas i artistes de diferents backgrounds i sensibilitats per a crear nous sons, crus i harmònics, salvatges i delicats alhora.

So Urgent neix amb l'objectiu de ser un punt de trobada, un espai de creació artística amb un estudi de gravació propi situat al barri de la Vall d’Hebron, en el districte barceloní d'Horta-Guinardó. Lluny de ser un mer receptor de propostes musicals, So Urgent convida als artistes a crear en comunitat compartint l'espai-temps i amb una acurada selecció a càrrec de MANS O.

So, en català, apel·la a aquella sensació produïda en l'oïda per un conjunt de vibracions que es propaguen per un mitjà elàstic, com l'aire. El so, en combinació amb el silenci, és la matèria primera de la música. El segell produirà música, però en la seva voluntat d'entendre el so en el seu significat més ampli, també produirà continguts -a mode de converses- sobre temàtiques urgents. I aquí entra en joc la segona part del nom, Urgent, referent a alguna cosa que necessita una acció o solució ràpida.
PER A MÉS INFORMACIÓ:
Prensa: Teresa Vallbona | premsa@teresavallbona.com
Management So Urgent: info@sourgentbcn.com
Management Ikram Bouloum: alba@doblecuerpo.com
Copyright © 2021 Teresa Vallbona. All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences