Copy
Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier voor de online-versie.
Deze SEVAFAMILIEFLITS wordt digitaal verstuurd naar het eerste aanspreekpunt van onze bewoners. We willen u vragen, deze flits te verspreiden binnen de familie en bezoekers van uw dierbaren.
12 februari 2021 

Kunst aan tafel

Licht & Liefde biedt specialistische zorg aan cliënten met een visuele beperking. Het is voor iedereen belangrijk én leuk om actief te blijven en een zinvolle dagindeling te hebben. Daarom organiseren we diverse activiteiten voor mensen met een visuele beperking, zoals Kunst aan tafel onder leiding van Brigitta Santegoeds. Wat begon met twijfelen over hun eigen kunnen wegens de visus resulteerde met doorzettingsvermogen tot een prachtig eindresultaat. De bewoners zijn super trots op hun kunstwerk en natuurlijk op zich zelf. Dit is hét bewijs dat kunst ook goed op het gevoel kan.

Prins & prinses carnaval


In Panhuys zijn ook dit jaar weer twee bewoners uitgeroepen tot prins en prinses. Prins Sjef de ierste en prinses Yvonne de ierste hebben zin in de Vasteloavend! 

Carnavalspizza


De bewoners van unit 3 afdeling Cartils van Dr. Ackenshuis hebben samen een carnavalspizza gebakken. Het maken en opeten was een groot genot. 

Terug in de tijd

In Molenpark zijn dankzij Sevagram Verwenzorg en Tamara Kirsch een tweetal mooie beleefplekken gecreëerd!
Cliënten met dementie kunnen nu wachten in het bushokje op de ouderwetse gele bus. De oude busmaatschappij VSL zorgt voor genoeg gespreksstof tijdens het wachten.
Ook kunnen cliënten herinneringen ophalen bij het zien van de telefooncel van waaruit zij vroeger in hun jeugd belden en terug in de tijd gaan met de Wonderfoon. 

Tips of input?


We horen het graag via communicatie@sevagram.nl
 
Facebook
Twitter
Website
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2021 Sevagram,
Alle rechten voorbehouden. 

Voor contactpersonen van cliënten van Sevagram

Redactieadres:
Redactieraad Sevaflits
Henri Dunantstraat 3
6419 PB Heerlen
E: sevaflits@sevagram.nl