Fijne zomervakantie!
Bekijk in je browser

Dit seizoen is voorbij gevlogen! Onze succesvolle voorstelling Polly Dapper en het Magische schilderij, prachtige dansexcursies en nog veel meer. Nu is de Balletschool gesloten tot 4 september.

Wij wensen jullie nog een prachtige zomer toe en zien jullie op 1 september graag bij onze kraam op de Braderie. De lessen beginnen weer op maandag 5 september. 

Heb jij tips of leuke nieuwtjes die niet in de Balletspiegel mogen ontbreken? Meld het ons via balletspiegel@paulettewillemse.nl

De redactie

Het afgelopen jaar in quotes

"Super Hans!!! Wat zou de balletschool zonder jou moeten..."

"Ik duim voor mooi weer straks!"

"Eerste positie - derde positie - op - tik - sluit- en - spring. Ik wist niet wat ik meemaakte, maar vond het hartstikke gezellig de samen-dansen-les."

"Prachtige kersttradities bij de balletschool. Als kleuter vond onze dochter het sfeervol en nu als bijna 15-jarige nog steeds!"

"Oh, ik wil ook zo'n [kerst]koekje, daar kijk ik heel het jaar naar uit....."

"Wat hebben we genoten van de excursie naar Introdans. We zaten dicht bij het podium waardoor je het gevoel had tussen de dansers te zitten."

"Best wel n beetje trots op mijzelf dat ik bij de eerste leerlingen van Paulette mocht horen."

"Wow die [magische rollende trap] is echt super mooi! nu al zin in de voorstelling"

"Zo jammer dat ik er (voor het eerst) niet bij kon zijn. Maar ik ga het allemaal bekijken op de dvd van de voorstelling"

"Kijk eens, onze lieve nicht tijdens de Open Week"

"Hey juf Sarah, mooie spiegel selfie!"


"WoW waarom was dit niet in onze tijd? Ik wil ook voorgelezen worden door Paulette!"
 

Tarieven

De nieuwe tarieven voor het seizoen 2016/2017 zijn bekend. Klik hier voor het volledige overzicht. Let op! Leerlingen die in het afgelopen jaar 12 of 21 jaar oud zijn geworden, veranderen van tarief. Onze peildatum is 1 september 2016. 

Wie nog geen gebruik maakt van automatische incasso maar dat wel wil gaan gebruiken, kan het incassoformulier downloaden via de website en ingevuld en ondertekend aan ons opsturen. Formulieren die we vóór 20/08/2016 ontvangen hebben kunnen verwerkt worden voor het eerste termijn. 

Braderie 1 september 2016

Op 1 september is de jaarlijkse Braderie in Zaltbommel. Ook de Balletschool staat met een kraam in de Boschstraat. 

Dit jaar verzorgen we uiteraard weer optredens op het podium op de markt en hebben we een wel heel bijzonder optreden samen met slagwerkgroep de Bommelero´s. Zij begeleiden ons live tijdens het dansen.

Veel leerlingen hebben in de eerste vakantieweek de choreografie gemaakt door juf Tanya ingestudeerd en gerepeteerd onder leiding van Paulette en Lizelotte. In de laatste week van de vakantie zijn er nog extra repetities om alles weer op te halen.
  • maandag 29 augustus 19.30 - 20.15 uur
  • woensdag 31 augustus 19.30 - 20.15 uur
Voor wie thuis nog een keer wil oefenen, bekijk het oefenfilmpje hier.

De kinderen van klassiek 2b en 3a treden op op het podium. Hun repetitie is op dinsdag 30 augustus 17.00 - 18.00 uur. Kijk hier naar het oefenfilmpje. 

Belle en het Beest

Onze grote voorstelling zal zijn op 31 maart & 1 april 2017. Dit jaar zal het een klassieke voorstelling zijn met het  sprookjesballet  “Belle en het Beest” waaraan  alle klassieke (en kleuter-)groepen mee doen. Gevolgd door een  groot klassiek stuk gemaakt op een selectie uit de Messiah van Händel gedanst door de gevorderde leerlingen van Paulette.

Nieuwe lessen seizoen 2016/2017

Dit seizoen starten er ook een aantal nieuwe lessen voor volwassenen:

Barre Workout - vrijdagochtend
Modern Jazz voor volwassenen - maandagavond


Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor de introductiecursus (10 lessen)

Bewegingsweekend 2016

Het jaar werd zoals altijd feestelijk afgesloten met het Bewegingsweekend georganiseerd.

Tweedehands verkoop

Sinds kort hangt er in de hal een nieuw prikbord waar leerlingen hun tweedehands danskleding kunnen aanbieden en doorverkopen. Dus kijk thuis nog even goed in je kast, fotografeer wat je wilt verkopen en hang het met je contactgegevens op het bord!

Op onze Facebook pagina regelmatig inspirerende, leuke, mooie en grappige berichtjes en leuke nieuwtjes, tips.

Baby nieuws!

Tijdens de voorstelling Polly Dapper vonden we het al heel bijzonder dat drie zwangeren aan de voorstelling meewerkten. Twee dansten mee op het podium en één hielp mee in de grimekamer. Inmiddels is Natalie bevallen van een mooie zoon Bram, Floortje heeft een prachtige dochter Saar en Jerney een knappe zoon Fedde. Gefeliciteerd dames!

Vlierbloesem bavaroisEen heerlijk fris zomertoetje waarmee Paulette altijd succes heeft en dat niet ingewikkeld is.  


Paulette maakt het altijd met zelfgemaakte vlierbloesem siroop en Hans vindt die siroop zo lekker dat hij meestal spontaan in mei alvast langs de wallen en op de dijk vlierbloesem gaat plukken zodra de schermen mooi wit zijn. (let op: altijd hoog plukken vanwege plassende honden!!!) 

Vlierbloesem siroop maken is heel simpel dus dat recept geven we hier meteen ook erbij. 
 

Share
Forward
Copyright © 2016 Balletschool Paulette Willemse
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je leerling of ouder/verzorger van een leerling bent. Je kunt je natuurlijk uitschrijven voor deze nieuwsbrief maar dan mis je wel belangrijke informatie. Belangstellenden buiten de Balletschool kunnen deze nieuwsbrief ook ontvangen. Op onze website bij Balletspiegel vind je de aanmeldlink.
 
Balletschool Paulette Willemse
Ruiterstraat 23
Zaltbommel, GLD 5301 ED
Netherlands

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren nieuwsbrief bewerken 
 


This email was sent to info@paulettewillemse.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balletschool Paulette Willemse · Ruiterstraat 23 · Zaltbommel, GLD 5301 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp