Copy

IZB organiseert Toer voor het Goede Doel 2015!

De Toer voor het Goede Doel 2015 wordt georganiseerd door de IZB. De opbrengst is dit jaar bestemd voor Dabar, het recreatie- en evangelisatiewerk op campings in heel Nederland.

Het doel

Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland en rust christelijke jongeren toe tot een missionaire levensstijl. Jaarlijks gaat het om zo'n 450 jongeren, die werken op meer dan 20 campings. Lees verd4er...

Delen

Stuur deze mail door, tweet of deel op Facebook!

Forward
Share
Tweet

Ga jij de uitdaging aan?!

Op zaterdag 6 juni a.s. wordt alweer de vierde editie van de IZB - Toer voor het Goede Doel georganiseerd. De opbrengst van deze sponsorfietstocht is in 2015 bestemd voor het landelijke Dabarwerk. Noteer deze datum in je agenda en geef je - individueel of met je team - op voor een van de uitdagingen! Lees verder…

Kies jouw uitdaging!

Doe de Toertocht van het Oosten, de West-Oosttocht (van Noordzeekust tot Duitse grens, individueel of in estafettevorm) of kies voor de Wandeltocht. Keuze genoeg! Wat is jouw uitdaging?
  • 80, 110, 150 of 250 km over de 'bergen van het oosten'
  • 30 km gezinstocht
  • 50 of 100 km voor MTB
  • 300 km van west naar oost
  • 25 km wandelen
Op zoek naar jou! De voorbereiding van de Toer wordt zoveel mogelijk gedaan door vrijwilligers. Draag ook een steentje bij!

Winactie

Like ons op Facebook en maak kans op een origineel Toer voor het Goede Doel 2014 shirt!
 

Help mee! Verspreid posters en flyers in jouw netwerk. Vraag een setje aan!

De Toer voor het Goede Doel wordt mede mogelijk gemaakt door:Uw logo hier? Help als bedrijf of organisatie mee om de toer tot een succes te maken! Meer informatie.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Toer voor het Goede Doel, all rights reserved.


Ik wil me uitschrijven     Mijn gegevens aanpassen  

Email Marketing Powered by Mailchimp