Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
januari 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
Actie Postillion WTC Rotterdam

Een dag vergaderen in hartje Rotterdam? De 38 verschillende zalen met een capaciteit van 10-1000 personen variëren niet alleen in grootte, ook in sfeer en inrichting. Bij uitstek dé plek voor het organiseren van uw beurs, congres of evenement. Op dit moment hebben wij een speciale prijs en maak je kans op een iPad. Lees snel verder! 

Bekijk nu de actie van de maand!
 
Hoe laat jij een onvergetelijke indruk achter?

Sommige mensen zijn met de gave geboren, anderen houden er helemaal niet van. We hebben het hier over presenteren, oftewel spreken voor publiek. En je ontkomt er niet aan. Of het nou een belangrijke presentatie is voor heel veel mensen, een kort woordje op een receptie of een sales pitch, spreken voor publiek moet je toch. Wij hebben een aantal tips voor je waardoor je je niet meer druk hoeft te maken en een verpletterende indruk achter laat. Lees verder!
Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals zien. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je op meetings.nl.


Foto: Dinkler Prinz Kleinschalig Conferentiehotel


Klik hier
 
10 onprofessionele gewoontes om op te letten

Onderschat je reputatie niet op de arbeidsmarkt. Zelfs als je eenmaal een baan hebt kunnen je dagelijkse gewoontes ervoor zorgen dat je onprofessioneel overkomt. Vaak heb je het zelf niet eens door en maak je je er misschien wel dagelijks schuldig aan. Daarom: 10 gewoontes om op te letten!


Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Pollpoll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square      Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden