Copy
 
150x50x1
 
 
Economie071
 
76x11
 
21 Jan Onderwijs en arbeidsmarkt
 
Derde brede Kenniskring Onderwijs – Arbeidsmarkt
 
In deze kenniskring op 17 maart staat Leven Lang Ontwikkelen centraal. Een inspirerende spreker neemt ons mee in laatste ontwikkelingen, we praten je bij over initiatieven en we vragen je input voor een casus. Uitnodiging volgt, aanmelden kan al.
 
LEES MEER
06 Jan Smart071
 
Smart071 meets ICT-onderwijs op 4 februari
 
Op 4 februari wordt ‘Smart071 meets ICT-onderwijs’ gehouden in PLNT Leiden. Drie ondernemers vertellen over hun ervaringen met ICT, studenten presenteren hun mkb-opdrachten en er is een netwerkborrel. Zien we je daar?
 
LEES MEER
22 Jan Circulaire economie
 
Jaarplanning circulaire bouw Cirkelstad regio 071
 
De jaarplanning van Cirkelstad is bekend. Nieuw is dat dit jaar alle regio's in Zuid-Holland de programmering op elkaar hebben afgestemd. Partners van Cirkelstad regio-071 zijn bij alle bijeenkomsten van harte welkom. Bekijk de thema's en data. Officiële uitnodiging volgt.
 
LEES MEER
21 Jan Retail
 
Evaluatie en monitor voor regionale Retailvisie
 
De regionale Retailvisie wordt geëvalueerd en er wordt een Retailmonitor ontwerpen. Hiervoor worden cijfers bestudeerd en gesprekken gehouden met ondernemers, ambtenaren en bestuurders. De uitkomst en de monitor worden begin maart verwacht.
 
LEES MEER
20 Jan Bedrijventerreinen
 
Informele bijeenkomsten strategie bedrijventerreinen
 
Over de concept strategie bedrijventerreinen zijn informele bijeenkomsten gehouden voor ondernemers en raadsleden. Ondernemers konden vragen stellen over de specifieke situatie in hun eigen gemeente. Hier werd goed gebruik van gemaakt.
 
LEES MEER
02 Jan Bedrijventerreinen
 
Interview: Strategie bedrijventerreinen: ‘Een puzzel met schuifruimte’
 
In dit interview bespreken Martijn van Pelt, Yvonne van Delft, Peter Jongejan en Willem-Jan Zirkzee de concept strategie voor bedrijventerreinen voor regio 071. 'Het was een hele klus, maar we zijn blij met het gezamenlijke resultaat.'
 
LEES MEER
20 Jan Economie071
 
Startersdag071 op 11 maart
 
Op 11 maart organiseren we weer onze jaarlijkse Startersdag071 voor startende ondernemers in regio Leiden. Met gastspreker en omzetcoach Franck Fielemon, met workshops en een infomarkt. Locatie is Holiday Inn Leiden. Aanmelden is al mogelijk.
 
LEES MEER
 
 
NIEUW: PAS JE VOORKEUREN AAN
 
Bepaal zelf de inhoud van deze nieuwsbrief. Stel je voorkeuren in.
 
VOORKEUR
 
 
 
 
© 2019, All Rights Reserved.
 


This email was sent to mksimoonsD66@xs4all.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Economie071 · Stationsweg 41 · Leiden, ZH 2312 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp