Copy

TFT mod blandt andet angst, stress, depression og smerter.

NES - scanning og behandling.
Klik her for browserversion.
Kan du se billederne? Virker links? Hvis ikke, så tjek dine sikkerhedsindstillinger og tillad eksternt indhold.
Dette nyhedsbrev indeholder:
1) TV - udsendelse om TFT (tankefelt - terapi), som jeg har deltaget i.
2) NES - scanning og behandling. Hvad går det ud på?
3) Hvem kan have gavn af NES?
Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din emailadresse er i min adressebog. Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik "slet mig fra denne liste" i bunden af siden.
 
hellgren.dk
Jeg har medvirket i en tv - udsendelse om TFT og angst, stress, depression og rygsmerter. Den varer en halv time og kan ses her nedenfor.
Til sidst i udsendelsen viser jeg en lille øvelse, man selv kan bruge, både på forskellige symptomer og lige meget hvor man befinder sig. Spol evt. frem til 21:43 minutter, hvis du vil gå glip af alt det forrige :-)

Der er masser af mennesker derude, som helt unødvendigt lever med fysiske, psykiske og følelsesmæssige problemer, og som sagtens kan hjælpes. Hvis du kender nogen, der lider af angst, stress, depression, rygsmerter eller noget andet, og du tænker, at de måske kan have interesse i at få noget af vide om TFT, metasundhed eller traumeterapi, så videresend meget gerne nyhedsbrevet til dem. Se udsendelsen her:
Klik på billedet for at se udsendelsen.

NES
New Energy System
Og hvad er så det?
NES er baseret på fysik og naturlove. Meget kort sagt: Fordi vores krop er opbygget af atomer, er vi ét stort omvandrende elektrisk felt. Dette store felt består af milliarder af mindre elektriske felter. Er der forstyrrelser eller blokeringer i disse felter, fungerer vi ikke optimalt, fysisk, psykisk eller følelsesmæssigt. NES - systemet scanner vores elektriske felter og analyserer, hvor der er forstyrrelser og blokeringer, og hvordan der kan rettes op på dem. 
NES - systemet arbejder på alle niveauer af vores elektriske felter, og derfor vil man ofte opleve forandringer også på andre områder, end lige det man valgte at få sin scanning på. Hvis du vil læse mere, kan du klikke her:
NES Health

Hvem kan have gavn af NES?
 
NES kan bruges af alle. Du bliver scannet, får en gennemgang af scanningen og behandling på stedet, og du får tilsendt dråber (infoceuticals), som du skal tage efter anvisning i en periode, normalt 1 gang i døgnet i 2 - 4 uger.

Hvis du ikke har lyst til, overskud til eller går ind for følelsesmæssig terapi i forskellige former, kan NES i høj grad være noget for dig. Du kan også bruge NES, hvis du laver følelsesmæssig terapi eller modtager andre former for behandlinger.

Hvis du vil vide mere om, hvad jeg tilbyder af andre behandlingsformer, kan du klikke her:
Hellgren.dk
 

Alt kan ændres - og det starter med dig!

 

 

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din mailadresse anette@hellgren.dk er i min adressebog.
Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik på "slet mig fra denne liste".

slet mig fra denne liste    opdater mine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp
Hellgren.dk | Langagervej 47 | 4100 Ringsted
Telefon 25 77 57 34 | info@hellgren.dk | www.hellgren.dk