Copy
View this email in your browser

stadsdorpknsm

Beste Stadsdorpers
 
Aan het eind van 2014 sturen we u een lijst van activiteiten in het nieuwe jaar, maar allereerst wensen we u natuurlijk een Gelukkig 2015.
Vorig jaar ondernamen we een aantal succesvolle activiteiten, zoals een wandeling ‘rond Marken’, een schaakavond bij Kanis en Meiland en een ontvangst bij de Kunst en Design beurs door de directeur van SBK in Loods 6. Foto’s hiervan kunt u vinden op onze website onder het kopje Actueel
zondag 4 januari


 
maandag 5 januari 
vrijdag 23 januari

 
woensdag
11 februari
 
Nieuwjaarsborrel
 
We hopen jullie om 16.30 uur te ontmoeten op deze speciale bijeenkomst bij Kanis en Meiland.
Kanis & Meiland  16.30 – 19.00 uur
Schaken bij Kanis & Meiland
20:00 uur  
Iedere 1e maandag van de maand
Aanmelden bij Otto Krol
Wandelen op het landgoed Groeneveld

Om 10.22 uur vertrekt de trein van Amsterdam Centraal naar Baarn, van waar we over landgoed Groeneveld gaan lopen. Het is een wandeling van 8 kilometer. Wie mee wil lopen zien we graag op het Centraal Station of op het Muiderpoortstation om 10.15uur.

Voor informatie: Ria Jaarsma:
riarein.jaarsma@gmail.com
Kunsttrip Mark Rothko
 Gemeentemuseum Den Haag
 Op veler verzoek gaan we onder leiding van Anneke Oele naar Den Haag om de veelbesproken tentoonstelling van  Mark Rothko  te bekijken. Het verdient aanbeveling om online een kaartje te kopen zodat we niet in de rij hoeven. We gaan met de trein van 9:42 uur vanaf het Centraal Station naar Den Haag Hollands Spoor.
Graag even laten weten aan Anneke Oele of u mee gaat.
 
Per (stadsdorp)-evenement ontvangt u een week van te voren een aparte mail, maar noteer vooral alvast deze data en volg de website waar onder het kopje activiteiten en op de home page alle toekomstige activiteiten vermeld staan.


 
Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences