Copy


View this email in your browser
NYHEDSBREV • JANUAR 2019


Så har vi passert nok et nyttår, og tradisjonen tro uttrykker vi mantraet «godt nyttår!». Nye nyttårs-forsetter er utarbeidet, og registrert. Utviklingen i samfunnet, både nasjonalt og internasjonalt, tyder imidlertid ikke på at det året vi går inn i skal bli direkte godt.  Læs mere ...
 
 
 

Kilden – i Paris – i oktober

Om å møte «barna» til aktiv lyttings «far». 
I oktober 2019 afholdes det 15. Forum for PCA (Person Centred Approach). Skulle jeg lykkes i å inspirere deg til å være med, ville det glede meg.

Læs mere ...

Godt nytt år? Vinter i konfliktsonen

De siste to årene har Eva Ulland jobbet som Monitoring Officer for OSCE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) i Ukraina. Nærmere bestemt i Donetsk øst i landet.

Læs mere ...

Mæglingsklausuler

Det er blitt stadig mer vanlig å bruke tviste- klausul om megling i kontrakter, i stedet for at konflikter avgjøres ved voldgift eller av domstol. Mange av oss har anbefalt slik klausul i de kontrakter vi selv har vært med å utforme. 

Læs mere ...

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

I henhold til vedtektenes § 6 innkaller vi med dette til ordinær generalforsamling.

Generalforsamlingen avholdes:
Tid: fredag 15.mars 2019
Sted: Københavns Universitet Jur.fakultet. (antatt)

Læs mere ...

Faglige arrangementer i forbindelse med generalforsamlingen 15. marts 2019

Nogle var med sidst, andre ville gerne være med - ALLE er velkomne. Vi tager temaet fra en af netværksgrupperne op, som tager udgangspunkt i bogen "At tænke - hurtigt og langsomt". Derudover en status fra de øvrige netværksgrupper. 

Læs mere ...

Efterlysning 

Søker etter privatpraktiserende advokater som vil danne et interesse-nettverk for å endre advokatvirksomhet i konstruktiv retning.

Jeg har arbeidet lenge med å prøve å få til et interessefellesskap med andre advokater, for å endre fokus til «konstruktiv konflikthåndtering». Måten å gjøre dette på er beskrevet i min bok «Juridisk sett. Et oppgjør med jussen, og et forslag til fornyelse», som ble utgitt på Frydenlund Forlag, København i 2017. Jeg har fått særlig oppmerksomhet hos danske advokater, og vi ønsker å holde et møte med noen av dem på tidspunkt nær Nordiske Mediatorers generalforsamling (15.mars).

De som er interessert i dette kan henvende seg til Trond Lexau pr mail advokat@lexau.no

 

Næste nyhedsbrev, deadline og måske dit indlæg?

Har du et bidrag til næste nummer af NM Nyt?
NM nyt udkommer i januar, maj og september. Deadline er den 5. i samme måned.  
Redaktionsgruppen består af bestyrelsen og Lis Graae.
 

Her kommer du ind

Men DIN indsats er den vigtigste, for du kan være med til at levere indholdet i nyhedsbrevet: 

Dit indlæg kunne handle om, hvad har du oplevet, hvad skal du opleve, hvad har du gang i, som du vil dele med os andre i foreningen, hvilke mægler-faglige tanker, har du gjort dig, hvad kender du til af mægler-faglige og –relevante aktiviteter, eller hvad du har lyst til at bidrage med til nyhedsbrevet.

Dit indlæg kan være kort eller langt. Vi forbeholder os ret til at redigere det, så det kommer til at passe til formatet i NM Nyt. Hvis du på grund af tidnød eller andre årsager ikke kan skrive indlægget selv, kan vi i et vist omfang sætte et interview op med dig, som vi så skriver en artikel ud fra Billedmateriale er vigtigt, for det fanger øjet og vækker nysgerrighed efter at læse netop dit indlæg, så hvis du overhovedet har mulighed for det, så send illustrationer sammen med dit indlæg.

Vi hjælper også gerne med at udforme indbydelser til foreningens arrangementer, blot de relevante oplysninger – og gerne billedmateriale er til stede.
 

Kontakt 
Skriv til redaktionsgruppen via kontakt@nordiskemediatorer.com

Deadline for næste nummer af NM Nyt: 5. maj 2019

Copyright © 2015 Nordiske Mediatorer MMCR - Masters in Mediation and Conflict Resolution
Du modtager NM Nyt, fordi du er Master i Konfliktmægling fra Københavns Universitet, eller fordi du har vist interesse foreningen Nordiske Mediatorers arbejde.

Skriv til os:
kontakt@nordiskemediatorer.com

Besøg vores hjemmeside: 
http://nordiskemediatorer.com/

Frameld NM Nyt    Opdater mine informationer


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nordiske Mediatorer · Falkoner Alle 100, 4 th. · Frederiksberg 2000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp