Copy
Corona en de retail
Corona en de retail
Beste ondernemer, 
De impact van Corona op de retail wordt steeds groter. Vanmiddag hebben we van Minister-president Mark Rutte de maatregelen voor de komende tijd (tot 31 maart) gehoord. In vervolg daarop hebben wij een aantal zaken op een rijtje gezet.
Via 088 - 973 06 00 en coronavirus@inretail.nl kun je vragen mailen specifiek over de situatie rond de retail en het coronavirus.
 Denk in scenario's 
We adviseren je als bedrijf na te denken over een aantal scenario’s. Denk bijvoorbeeld na over wat te doen bij forse omzetdaling en/of zelfs sluiting van winkelgebieden door overheid.
 Overheid en lobby 
De gevolgen van Corona zijn groot. Als INretail zoomen wij met name in op de economische schade voor ondernemer. Daarom maken wij ons samen met MKB-Nederland hard voor concrete tegemoetkomingen.
 Veel gestelde vragen 
Wat betekent het coronavirus voor je winkel, personeel en de vragen van klanten die je kunt krijgen? Op deze pagina vind je informatie en antwoorden op vragen over het coronavirus.
 Krein Bons, vanHaren schoenen, over wat hij doet 
“Wij denken op dit moment in scenario’s. Wat als de omzet minder is? Wat als een winkelgebied dicht gaat? Wat als we goederen niet meer geleverd krijgen? Per scenario bepalen we met elkaar wat we doen. Het lijken zeer reële scenario’s te worden, dus dan kan je er maar beter op voorbereid zijn. Stel een team samen waarin je met elkaar nadenkt over acties. Betrek anderen bij je scenario. Zo kan je over de gevolgen van het sluiten van een winkelgebied met je collega ondernemers gaan nadenken. Ook zij kampen met hetzelfde probleem. Samen kun je elkaar wellicht helpen”.
INretail | maakt ondernemen makkelijker
Wat we doen >
Vraag & antwoord >
Ledenwinkel >
Voorkeuren wijzigen   |   Uitschrijven
Copyright © 2020 INretail, All rights reserved. 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
INretail · Arnhemsebovenweg · 100 · Zeist, ZH 3078 AG · Netherlands