Copy
Studiedag Huurincasso 2019; Duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid
Donderdag 3 oktober 2019, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
Schrijf u nu in!
Veel Nederlanders hebben schulden. En al jaren proberen regering, gemeenten en andere betrokken partijen knelpunten aan te pakken, die voor oplossingen moeten zorgen. Woningcorporaties hebben met beginnende tot problematische betalingsproblemen te maken en ook zij zoeken naar mogelijkheden om deze te voorkomen en op te lossen. Dat gaat steeds beter door samenwerking met als resultaat dat het aantal ontruimingen de afgelopen jaren is afgenomen. Tenslotte is de corporatie er om te huisvesten en niet om te ontruimen, maar we zijn er nog niet. Met gemeenten, instellingen, incassobureaus en andere partners blijven woningcorporaties op zoek naar effectieve en duurzame maatregelen om huurachterstanden blijvend terug te dringen.
Kenmerkend voor de Studiedag Huurincasso 2019; Duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid zijn de inspirerende sprekers en leerzame en interactieve workshops.

Inspirerend is Willem van Boekel zeker! In zijn lezing “Creatief incasseren” laat hij zien dat de bestaande incasso-industrie aan herziening toe is. Het model van herinneren, aanmanen en ontruimen maakt de situatie vaak erger dan hij is. Willem van Boekel introduceert een andere manier van denken als het gaat om omgaan met achterstanden. Hij laat mogelijkheden zien die zorgen voor verbetering op financieel, en vooral sociaal gebied. Daarvoor is het nodig om af te stappen van gebaande paden. Willem neemt u mee in de wereld van het opnieuw kijken, verbinding maken en creatief omgaan met de situatie.

Benieuwd naar de overige sprekers en de workshops? Klik hier!
Wij ontmoeten u graag op 3 oktober in Soesterberg.
Meer informatie
Aanmelden
De Studiedag Huurincasso is een gezamenlijk initiatief van Henk Dijk en Nestas communicatie
 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2019 Nestas communicatie
CorporatieCongressen is een label van Nestas communicatie

Wilt u geen digitale aankondigingen meer ontvangen over de Studiedag Huurincasso 2019, dan kunt u zich hier uitschrijven

Heeft u deze nieuwsbrief via een ander ontvangen of wilt u zich voor alle nieuwsbrieven van CorporatieCongressen aan- of afmelden? Klik hier.

Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring op onze website.

Nestas communicatie - Jool Hulstraat 1 - 1327 HB Almere - T: (036) 530 77 00
E: nestas@nestas.nl - I: nestas.nl