Copy
KRACHTIG NAAR JE KERN TOE...
logo Lemon Pit
 
blog & NIEUWS  | Contact
Zonsopgang boven een rotspartij
Sport en (psychische) gezondheid ten tijde van en na de Corona crisis
In deze nieuwsbrief, wat te doen bij onrust in je hoofd, de Yoga Boutique, start van de live yogalessen en praktische tips om gelijk toe te passen als je in deze periode in een scheiding zit of je relatie moeizaam voelt.  
 
Vrouw in yogahouding
Straks jouw live yogalessen starten via de Yoga Boutique
Ook wij zitten in een ‘in between periode’ en zijn afhankelijk wanneer we ‘groen’ licht krijgen vanuit de overheid. Wij zijn wel alvast klaar, om veilig en volgens de RIVM regels te gaan starten, met jouw live yogalessen. Beleef dit ook via onze Yoga Boutique.
Lees meer over de Yoga Boutique
 
Bezorgde man kijkt uit het raam
Onrust of crisis in je hoofd?
Nu het lijkt of de corona maatregelen ten einde komen, kan juist de extra druk weer toenemen. Hoe je het allemaal moet blijven bolwerken, thuis, alle nieuwe afspraken, deels thuis werken etc. Lees onze heldere tips hoe je niet alleen nu, maar ook in de toekomst rust in je hoofd kan behouden.
Tips tegen onrust of crisis in je hoofd
 
yogalessen
Nieuwe code online yoga video’s
Per 3 juni krijgen alle leden van de Lemon Pit Yoga studio en alle kaarthouders die zich voor de online lessen hebben opgegeven, een nieuwe inlogcode toegestuurd via de mail.
 
Ben je een kaarthouder en wil je ook de online yogalessen volgen, geef je dan op via onze website. Ben je een betalend lid, dan krijg je de code, automatisch op 3 juni toegezonden, via je mail.
Aanmelden online yogalessen
 
Kind met tranen in de ogen
Scheiding de do’s en don’ts bij een scheiding
Scheiden is al moeilijk genoeg, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. In dit artikel alle do’s en don’ts voor jou, zodat je beschadiging van jezelf en of je kinderen zoveel mogelijk kan voorkomen.
Vechtscheiding met kinderen: do’s & don’ts
 
facebook  youtube

Bekijk online  |  Doorsturen  |  Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor berichten van Lemon Pit.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp