Copy
KRACHTIG NAAR JE KERN TOE...
logo Lemon Pit
 
blog & NIEUWS  | Contact
Rowena Wijnands
Een heel nieuw jaar vol met mogelijkheden en kansen
2019 is begonnen! Een heel nieuw jaar vol met mogelijkheden en kansen ligt voor je. Wat doe je ermee? Heb je in het oude jaar ruimte gemaakt voor bezinning? En mooie voornemens gemaakt voor dit nieuwe jaar? Meer bewegen, gezonder eten, meer tijd en aandacht voor je gezin, familie en vrienden…… Lees in deze nieuwsbrief hier alles over en een tip: jij kan zelf altijd bepalen wanneer jouw nieuwe jaar (dus eventuele nieuwe voornemen) begint.
 
Appels
Goede voornemens, ga jij ermee aan de slag?
Vol enthousiasme en goede wil ben je in het nieuwe jaar gestart met je goede voornemens. Of ben jij al weer in je oude patroon vervallen? Wil jij weten hoe jij je goede voornemens kan volhouden, maar vooral straks mag genieten van al het harde werken? Lees niet alleen ons blogartikel, maar volg vooral het eenvoudige stappenplan en de tips die direct inzetbaar zijn. Zodat jij je voornemens ook echt vol kunt houden.
Hou je goede voornemens vol
 
Hond, liggend op zijn rug
Is Bali Relax Yoga Yoga Nidra 2.0?
Bali Relax Yoga en Yoga Nidra hebben veel overeenkomsten. Vanuit de Savasana en/of een zittende positie ga je met bewustzijn langs het hele lichaam. Doordat je volledig hierin begeleid wordt (je hoeft dus zelf niks te doen) kom je in een stadium tussen waken en slapen waarin je niet echt meer wakker bent, maar ook niet slaapt. Deze staat zorgt ervoor dat de spanning uit je hoofd, maar vooral ook uit je lichaam, vloeit. In de Bali Relax Yoga gebeurt nog meer. Wil jij ook meer rust in je hoofd, beter slapen, sneller kunnen ontspannen op de dag dat je meer energie overhoudt? Lees dan vooral het blog over wat de Bali Relax Yoga precies is maar vooral wat het jou kan bieden!

Lijkt dit je na het lezen al heerlijk en wil je dit ook ervaren dan kan je bij Lemon Pit terecht voor de Bali Relax Yoga op woensdagavond en zondagochtend. Inschrijven is noodzakelijk en er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen zodat je alle privacy en aandacht hebt.
Bali Relax Yoga
 
Cover De geniale vriendin
 
Boekentip
De geniale vriendin, deel 1 van de Napolitaanse romans, door Elena Ferrante.
Prachtig verhaal over twee vrouwen, Lila en Elena, en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Elena Ferrante schrijft in een prachtige inlevende stijl over de vrouwen. Daarnaast neemt ze de lezer mee naar een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen.  
ffffff.png
Eekhoorn hangend aan een boomstam
BTW verhoging, wat betekent dit voor de yoga?
Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen in het nieuws en de besluiten in de politiek, de BTW is per 1 januari 2019 van 6 % naar 9% gegaan. Dit houdt helaas ook in dat sportlessen, dus ook de yoga, naar 9% BTW is gegaan.
Wij hebben je in de maand januari nog een klein cadeautje mogen geven door dit op 6% te houden, maar per 1 februari zal dit ook bij ons doorgevoerd worden.
 
Ruggenwervel
Auw, mijn rug!
Hoe kom je ervan af én een paar eenvoudige oefeningen die je gelijk kunt doen om even je rug te ontlasten.

Veel gehoorde klachten zijn rugklachten. Vooral lage rugklachten. Heel vervelend omdat deze klachten je beperken in je bewegingsvrijheid en bij je dagelijkse activiteiten. Zeker na een vakantie met veel stil zitten, even niet gesport te hebben of na lang in de auto of vliegtuig te hebben gezeten, kunnen (acute) rugklachten optreden.

In de yoga lessen krijg je altijd de oefeningen die je verder kunnen helpen om van je rugklachten af te komen. Lees in onze blog direct waaronder jouw rugklachten vallen, maar nog veel belangrijker wat je er nu direct al aan kunt doen. Praktische oefeningen en tips!
Blog: Auw mijn rug
 
facebook  google+  youtube

Bekijk online  |  Doorsturen  |  Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor berichten van Lemon Pit.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp