Copy

NIEUWSFLITS

3e jaargang
nummer 5 
15 december 2017
oplage *|LIST:SUBSCRIBERS|*
 

Fijne feestdagen! 

Het bestuur van NVBK wenst al haar leden hele fijne feestdagen toe en alvast, zowel privé als zakelijk, al het goeds voor 2018. In het nieuwe jaar gaan we weer inspirerende bijeenkomsten organiseren en gaan we heel graag weer voor onze leden aan de slag!  
Op een goed 2018!

Wijziging logo 

Het logo van NVBK is gewijzigd! Om nog meer leden aan te spreken en ons vakgebied breder herkenbaar te maken is het logo aangevuld met: Financiële beheersing van Bouwprojecten. Wil je het nieuwe logo ontvangen om dit uit te dragen? Mail het secretariaat (secretariaat@nvbk.nl) en informeer naar de mogelijkheden. 

Nieuwe NVBK leden

Lazlo Moerkerken

Lazlo is 45 jaar oud, getrouwd en heeft twee dochters die al op de middelbare school zitten. Het gezin, en de hond!, wonen in Hoofddorp.  Lees meer

Charles Boks

Charles is 56 jaar, getrouwd en heeft een dochter en twee zoons. Het gezin woont in Schipluiden, waar Charles is geboren en getogen als jongste in een gezin met acht kinderen. Lees meer

Terugblik Dag van de Bouwkostendeskundige 2017

Gisteren vond de jaarlijkse Dag van de Bouwkostendeskundige plaats.
35 leden reisden af naar Den Bosch om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te horen over de ontwikkelingen in ons vak.
 
Han Thijssen van bureau MTD vertelde hoe zijn bureau de St. Jan parkeergarage geïntegreerd heeft in het vernieuwde stadslandschap. Van een oude bovengrondse parkeerplaats is het nu een ondergrondse garage met daarop 1 meter water. Zie ook het artikel in het KM-magazine.
 
Michel Schreinemachers van NEXT Architects vertelde over de centrale as - N356.  Een ringweg door het noordelijke Friese landschap.
Hij sloot af met de “vleermuizenbrug” in Monster. Zie ook het artikel in het KM-magazine.
 
Lester Agten en Frits ten Cate van Brinkgroep namen ons mee in het containerbegrip “duurzaamheid”. Hoe gaan gemeente en overheden met duurzaamheid om? Waar staan ze?
Frits gaf wat praktische voorbeelden van de toepassingen van duurzame oplossingen in (openbare ruimte).  Zonnepanelen op geluidschermen, Tiny Houses, boerderij op terpen, drijvende zonnepanelen op hemelwateropvang bekkens bij kassen.

We kijken terug op een inspirerende dag!

Volg NVBK op LinkedIn 
NVBK zal meer en meer actief zijn op Social Media en dan vooral via LinkedIn. We willen je graag beter informeren over waar we mee bezig zijn. Wil jij als eerste geïnformeerd worden over belangrijke ontwikkelingen, bijeenkomsten die we organiseren of vakgerelateerd nieuws? Volg ons dan via LinkedIn.

Nieuwe seniorleden!   

Zoals in de vorige Nieuwsflits al genoemd heeft het bestuur gekeken naar de lidmaatschappen bij NVBK en is het nieuwe seniorenlidmaatschap geïntroduceerd. De NVBK leden die de gepensioneerde leeftijd bereiken zeggen nu hun lidmaatschap niet meer op maar zetten dit om naar het seniorenlidmaatschap! Ga je (bijna) met pensioen en wil je je lidmaatschap ook omzetten? Neem contact op met het secretariaat via secretariaat@nvbk.nl 

Nieuwe uitdaging in het bouwkostenvak? 
Op 20 maart 2018 start een nieuwe editie van de opleiding Kostendeskundige Bouw (KOBO). Locatie Den Bosch.
De opleiding is erkend door de NVBK en gecertificeerd door de Stichting Post HBO. Hier word je opgeleid tot een echte bouwkostendeskundig adviseur.

Klik hier voor het beroepsprofiel of klik hier voor de brochure. 
Agenda 2018 
20 maart - Algemene Ledenvergadering
23 maart - Intermat Paris

Op de website is de volledige agenda te vinden
Wil je je direct aanmelden voor de ALV van 20 maart 2018? Klik op de aanmeldknop.

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.
Lees meer>>
          
    
   
         
   
     
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*.

*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*

uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp