Copy

NIEUWSFLITS

6e jaargang
nummer 17 
april 2020
oplage 242
 

Bouwkostenontwikkeling: corona en dan?

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) publiceerde een notitie, waarin zij aangeeft wat de gevolgen voor de bouw zijn door de coronacrisis. Er dreigt door de coronacrisis een verlies van 40.000 arbeidsplaatsen op te treden. Welke invloed heeft dit op de bouwkosten? >> Lees hier het artikel van Frank Michielen 

Catalogus voor natuurinclusief ontwerpen van windparken

Interessant! In de catalogus van Witteveen+Bos en Wageningen Marine Research voor het natuurinclusief ontwerpen van windparken vind je ontwerpopties op doelsoort, verwachte bouwkosten en mogelijke leveranciers en fabrikanten. >> Bezoek deze website voor meer informatie 
 

Webinar Nieuwe modelovereenkomst voor bouwteams: 14 mei, 15.00 uur

Op 14 mei 2020 verschijnt de definitieve versie van het nieuwe model voor bouwteamcontracten: Modelovereenkomst Bouwteam DG 2020. Op die dag geven de auteurs een eerste toelichting op dit model via een live webinar.
De nieuwe modelovereenkomst regelt de bilaterale relatie tussen een opdrachtgever en aannemer voor een samenwerking in bouwteamverband.
Deelname is gratis. Ga naar deze website om je in te schrijven.

Resultaten enquête

Het bestuur van NVBK heeft een tijdje geleden een enquête verzonden om meer gevoel en inzicht te krijgen in wat er speelt en leeft onder de leden. Deze enquête is door bijna 50 leden ingevuld. Hartelijk dank daarvoor!  Wij zijn bezig de resultaten te verwerken en zullen deze uiteraard delen. Met de uitkomst gaat het bestuur gerichter communiceren en bijeenkomsten organiseren, zodat de vereniging meer op jouw behoefte wordt aangepast. 

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.
Lees meer>>
          
    
   
 
    
   
       
    
Twitter
LinkedIn
Website
Email

NVBK lid worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. Wil jij lid worden? Kijk hier voor het aanmeldformulier.    
Copyright © 2020 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp