Copy
Nyt fra Dansk Cykelturisme
Læs emailen i din browser
Vis de lokale cykelruter på hjemmesiden
 
Hvis I fx har VisitDenmarks ASP-løsning, kan I nemt vise de lokale cykelruter i bokse på jeres hjemmeside. Vi har udviklet en widget, så I bare skal hente den indlejrede kode på denmarkbybike.dk og indlæse den i jeres CMS-system. Det er gratis, og du kan se et eksempel her hos Destination Fyn.
Indtil videre sender vores widget brugeren til denmarkbybike.dk, men til august er vi klar med en ny version, hvor ruten bliver vist som pop-op vindue på jeres hjemmeside.
Vi kan også oprette nye ruter mod betaling, og hvis en destination vælger dét, kan de lokale turismeaktører også benytte den nye widget. Den fungerer med alle de gængse CMS-systemer. Og medlemmer af Dansk Cykelturisme får i øvrigt stor rabat.
Læs mere om mulighederne her.
 
 
Don't tell it – show it!
 
Det gjorde vi, da vi for et par uger siden cyklede rundt i Nordsjælland med 10 rejsearrangører fra Frankrig, Tyskland, Holland, Italien, UK og USA. I samarbejde med VisitDenmark og en række destinationer havde vi inviteret gæsterne for at vise, hvad cykellandet Danmark har at byde på af oplevelser, så vi besøgte slotte, klostre, kunstmuseer, nationalparken og Den Danske Riviera. Efter selv at have prøvet livet på to hjul er rejsearrangørerne nu langt mere motiverede og kvalificerede til at sælge cykelferier til deres kunder.
Ud over den fine tur i solskin og godt selskab er vi i Dansk Cykelturisme rigtig glade for det landsdækkende samarbejde og anledningen til demonstrere, hvor stort et kvalitetsløft det danske cykelprodukt har fået de seneste år.
 
 
Guidede cykelture vinder pris
 
Årets cykelturismeinitiativ 2018 er taget på den jyske vestkyst. Her tilbyder
Merete Vigen Natur- og kulturformidling og Købmand Hansens Ferieudlejning nemlig guidede cykelture i lokalområdet omkring Henne Strand. Gæsterne bliver præsenteret for mulighederne, allerede inden de ankommer, og det er med til at tiltrække flere cykelinteresserede feriegæster.
Initiativet blev hædret af Ekspertgruppen for cykelturisme på Den nationale cykelkonference, som netop er afholdt i København, og gruppen lagde blandt andet vægt på, at initiativet er et samarbejde på tværs af turistaktørerne.
 
 
1.200 km kvalitetstjek
 
Sidst i april startede vi på at gennemcykle N4 som den første af de nationale cykelruter, vi ikke havde fornøjelsen af at tjekke sidste år. Vi fortsætter med N2, N3, N6, N7 og N10, og så har vi været dem alle igennem.
Vi bruger en Rutetjek-app til at registrere undervejs: Er vejbelægningen fx løst eller fast grus, hvordan er ruten vedligeholdt, fungerer skiltningen osv. Planen er at levere rapporter til de berørte kommuner og Vejdirektorartet, så de kan rette op på eventuelle mangler, og med appen får vi meget præcise data at arbejde med.
Copyright © 2018 Dansk Cykelturisme, 
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, og det er vi glade for. Vi lover at undlade at spamme dig og vil forsøge at gøre hvert nyhedsbrev interessant for dig, der arbejder med eller vil vide mere om cykelturisme.

Vores postadresse:
Dansk Cykelturisme
c/o Cyklistforbundet
Rømersgade 5
1362 København K
Denmark


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Cykelturisme · Rømersgade 5 · København K 1362 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp