Copy

Veel te vieren, vier je mee? Koningsspelen in het verschiet, mijn verjaardag en een nieuwe baan; tijd om het allemaal te vieren! 

View this email in your browser

KoningsspelenPakket

Je hebt het misschien al gelezen op Facebook, Twitter of in de nieuwsbrief van KoningsspelenPakket, het KoningsspelenPakket 2019 staat voor je klaar. Bespaar jezelf een heleboel voorbereidingstijd in de aanloop naar de Koningsspelen en download het gratis KoningsspelenPakket of kies voor de uitbreiding met extra downloads.   

In het gratis pakket vind je een uitgebreid draaiboek, 12 spelkaarten, 8 sportkaarten, organisatieschema's, certificaat, placemat (als kleurplaat en in kleur), naambadges, slingers, vlaggetjes, aftelkalender en een kortingscode voor materialen.
Wil je nog meer? Dan vind je in de webshop nog meer spellen, kleurplaten etc etc...   
Verjaardag
Een kroonjaar, 50 maar liefst. Het klinkt zo oud... Gelukkig voelt het niet anders dan voor mijn verjaardag.
Wel is deze mijlpaal een goede reden om iets extra's te doen en te trakteren. Profiteer daarom tot eind maart 2019 van €50 euro korting op de handleiding De Groep Centraal - groepsdynamica of kies voor 50% korting* op het spel Emotie-Domino.    
* Emotie-Domino met licht beschadigde doosjes. Korting geldt niet voor de verzendkosten.
Gebruik voor de verjaardagsactie de code 50JAAR voor de handleiding groepsdynamica en de code JARIG50 voor de domino.  
Doe mij die korting!
Nieuwe baan! 

Eind vorig jaar is de Onderwijscoöperatie opgeheven. Hier werkte ik, naast mijn werk voor Goed-Gezien.nl en de FvOv, als beleidsmedewerker. Een spannende tijd voor ons als bureaumedewerkers. Gelukkig kon ik de overstap maken naar het CAOP in Den Haag. Per 1 januari ben ik daar voor een aantal uren in dienst getreden. Vanuit het CAOP ben ik door verhuisd, vanaf eind februari ben ik gedetacheerd naar het ministerie van OCW. Hier mag ik mij samen met een gezellige en gemotiveerde groep collega's bezighouden met de implementatie van de Wet Beroep Leraar. Een ontzettende mooie uitdaging!
Uiteraard blijf ik mij naast dit werk nog wel inzetten voor Goed-Gezien.nl.  


Mijn associaties: 


Associatiekaarten, 85 prachtige foto's

Eind vorig jaar heb ik een set van 85 associatiekaarten voor pubers en volwassenen samengesteld. Deze kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. 

Hoe het werkt? Aan de hand van de foto’s op de kaarten ga je in gesprek. Je laat de meest aansprekende foto’s selecteren. Door associaties te maken en vervolgens het gesprek aan te gaan en in het gesprek door te vragen bespreek je samen een op dat moment actueel onderwerp.

Situaties:
- scheiding
- onzekerheid
- werkdruk
- grote veranderingen etc

Bestel nu voor slechts €17,50* met code NIEUWE BAAN
*Kortingscode is geldig tot eind maart 2019, prijs exclusief verzendkosten
PRIMA is als één van de effectieve methoden om pesten aan te pakken uit onderzoek naar voren gekomen.
Interesse in een kennismakingsworkshop om te kijken of PRIMA een mooie aanvulling is op alle goede dingen die je al doet op school om pesten aan te pakken? 
 
Lesmateriaal groep 1 t/m 8, E-learning voor het team, Pestmeter en veel handreikingen hoe pesten aan te pakken.
Check wat PRIMA te bieden heeft
De Wet Beroep Leraar 

Met de Wet Beroep Leraar hebben leraren een duidelijke eigen verantwoordelijkheid gekregen. Leraren hebben zeggenschap over vakinhoud, didactiek, pedagogiek en het beoordelen van prestaties van leerlingen. Deze zeggenschap houdt in dat je samen met collega’s én je schoolbestuur bepaalt:

A. Wat de inhoud van de lesstof is;
B. Op welke manier de lesstof wordt aangeboden aan de leerlingen en welke middelen daarbij gebruikt worden;
C. Welke pedagogisch-didactische aanpak op school wordt gebruikt en toegepast (bijvoorbeeld bij leerlingenbegeleiding en oudercontacten);
D. Hoe jij en je collega’s, als onderdeel van het lerarenteam, jullie bekwaamheid onderhouden, waarbij jullie rekening houden met de onderdelen A, B en C.

 

In het professioneel statuut staan de afspraken die het schoolbestuur met leraren gemaakt heeft over de manier waarop de zeggenschap van leraren is geregeld.

Een goed professioneel statuut begint met een professionele dialoog tussen de schoolleiding en leraren: een gezamenlijk proces waarbij invulling wordt gegeven aan de zeggenschap uit de Wet beroep leraar.

Werken aan positieve groepsvorming
Groepsdynamica
Als meester of juf wil je positief aan de slag met de groep. De Groep Centraal kan je daarbij helpen. Werken aan een positief leer- en leefklimaat door aan te sluiten bij de verschillende fasen in het groepsvormingsproces. Boordevol praktische werkvormen. 
Bestel De Groep Centraal
SCHOLINGSAANBOD 

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholing bij Goed-Gezien.nl.
Bijvoorbeeld:

- School-Video-Interactie-Begeleiding
- Positieve groepvorming
- Groepsvorming en Sociaal Centraal
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
- Professionaliseren
 
Aanmelden of informatie opvragen kan via de mail of de website

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidings- mogelijkheden.
Groepsvergaderingen
Een positief groepsklimaat bereik je alleen als je er samen met de leerlingen werk van maakt. Een uitstekende manier om dat te doen is het introduceren van een groepsvergadering. In deze handleiding lees je er alles over zodat je gelijk aan de slag kunt! 
Bestel Groepsvergaderingen
SOCIAL MEDIA
Volg Goed-Gezien.nl via social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast deel ik regelmatig leuke werkvormen en artikelen van anderen op social media. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Kijk ook eens op de website www.koningsspelenpakket.nl voor downloadbare sport- en spelpakketten of op de website www.weface.it voor meer informatie over het spel WeFace.it.

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl  
Naar de webshop van Goed-Gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2019 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


Wil je je gegevens wijzigen?
Hier kun je je gegevens wijzigen of uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp