BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Juliol 2020

Totes les comarques lleidatanes funcionen amb normalitat, a excepció únicament del Segrià, a l’extrem sud de la demarcació.

Els espais naturals, empreses i serveis turístics han anat reobrint portes des del final de juny i es preveu que a mitjan juliol el sector estigui ja a ple rendiment.
EL PATRONAT LLANÇA UNA CAMPANYA PROMOCIONAL PER REACTIVAR I POTENCIAR EL TURISME DE PROXIMITAT AQUEST ESTIU
La nova campanya recupera el lema fundacional del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el vincula amb els valors de proximitat i diversitat de la demarcació amb el lema “Ara Lleida, tant i tan a prop”.
EL TURISME ACTIU I ELS ESPORTS D’AVENTURA CAMINEN CAP A UNA CERTA NORMALITAT AMB EL 90 % DE LES EMPRESES JA OBERTES
El sector registra nombroses reserves en una temporada atípica però excepcional pel que fa a les reserves d’aigua i a l’espectacularitat del paisatge.
ELS HOTELS DE LLEIDA VAN INCREMENTANT ELS ÍNDEXS D’OCUPACIÓ
S’espera que el sector assoleixi els màxims nivells d’activitat a l’agost, sobretot a les zones de muntanya.
Amb els bungalous amb una ocupació altíssima, i una demanda elevada en l’àmbit de l’acampada, el sector confia a salvar la temporada amb uns resultats satisfactoris.
A partir de Sant Joan s’ha incrementat el ritme de reserves, i les comarques de muntanya assoliran la màxima ocupació el mes d’agost.  
LA VALL FOSCA OBRE ELS FESTIVALS DE SENDERISME DELS PIRINEUS A LLEIDA
El Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus, en la seva 5a edició, continua amb la mateixa filosofia de donar a conèixer la vall i els seus camins, per mitjà d’activitats de senderisme amb petits grups amb guies locals, del 30 de juliol al 2 d’agost.
Després dels mesos d’escassa activitat per la impossibilitat de celebrar actes col·lectius, les comarques de Lleida tornen a acollir propostes festives, culturals i esportives de tot tipus.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa