Copy 
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Desembre 2020

Les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Segrià, l’Urgell i el Pallars Jussà ofereixen activitats experiencials que tenen com a eix vertebrador l’oli.

És previst que inicien l’activitat quan les autoritats competents hagin permès el pas al tram II de la desescalada de mesures de prevenció de la propagació de la Covid-19 i, més específicament, quan s'aixequi el confinament perimetral municipal de caps de setmana.
CAMPANYA DE LA RUTA DEL CISTER PER CAPTAR TURISME FAMILIAR
Vol transmetre el missatge que la ruta és un territori ideal per compartir moments en família, sense aglomeracions i amb una oferta diversa que permetrà descobrir els diferents recursos turístics que ofereixen els municipis que la integren.
ARTIES ENTRA A FORMAR PART DEL CLUB DE “POBLES AMB ENCANT”
És la primera població de la Val d’Aran i la quarta de la demarcació de Lleida (després de Montclar, Montsonís i Taüll) que aconsegueix aquesta distinció atorgada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT).
EL PATRONAT DE TURISME PRESENTA UNA SELECCIÓ DE 13 CIRCUITS DE TRAIL RUNNING PEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA
Els recorreguts s’han creat en coordinació amb els consells comarcals de la demarcació amb la finalitat de promocionar activitats en espais oberts i en entorns naturals durant tot l’any.
El Celler de Raimat obrirà al públic aquesta primavera un parc de 700 hectàrees, pioner a Catalunya, amb un centre d'interpretació, circuits senyalitzats i més d’un centenar d’espècies de flora i fauna.
Torrons de totes les varietats, neules, caves i escumosos, licors, caviar o carn de cabrit, algunes de les delícies produïdes al Pirineu i la plana de Lleida.  
Amb només 9 viatges realitzats com a conseqüència de la crisi sanitària, aquest popular ferrocarril turístic ha registrat un total de 1.411 viatgers en una campanya curta que ha anat del 22 d’agost al 31 d’octubre.
La proposta de la Generalitat de Catalunya abasta 70 quilòmetres d’una quinzena de municipis de la Segarra, l’Urgell i la Noguera.
Malgrat que aquest és un mes de clar to festiu per les propostes que precedeixen el Nadal o que s’organitzen al voltant d’aquesta festivitat, l’actual conjuntura social obliga a limitar, reestructurar o suspendre directament nombroses activitats culturals i de lleure.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa