Copy 
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Octubre 2020

Els productes de temporada protagonitzen festes, fires i el receptari dels restaurants de la Plana i del Pirineu.

El conjunt de la demarcació, en canvi, pateix un retrocés d’un 21% en el nombre de viatgers i un 10% en el de pernoctacions com a conseqüència de la davallada que ha tingut el sector d’hoteleria a la zona de la plana de Lleida i la ciutat de Lleida durant el mes de juliol
RECTA FINAL DE LA TEMPORADA D’ESPORTS D’AVENTURA
El sector del turisme actiu i els esports d’aventura clourà la temporada el 15 d’octubre amb un bon balanç pel que fa a juliol, agost i setembre. L’inici tardà de la campanya, que normalment comença el mes d’abril i enguany s’ha iniciat el juny per culpa de la Covid-19, feia preveure un any molt dolent, però l’excel·lent funcionament del mes d’agost ha salvat la temporada.
EL LLIURAMENT DELS GUARDONS DEL 31è PREMI “PICA D’ESTATS” TINDRÀ LLOC EL DIMARTS 6 D’OCTUBRE
L’entrega de guardons als guanyadors del Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, prestigiós certamen convocat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb una dotació de 45.000 €, es farà enguany de forma virtual.
LA DOP LES GARRIGUES PREVEU UNA BONA CAMPANYA, AMB UNS 4 MILIONS DE PRODUCCIÓ DE GRAN QUALITAT
L’organisme certificador, que engloba 21 cooperatives i un molí d’oli de les Garrigues, el Segrià i l’Urgell, celebra enguany el 45è aniversari.
Es preveu una campanya amb una mitjana de bolets ajustada a la mitjana normal, sempre que les condicions climatològiques acompanyin, amb proliferació de rovellons, ceps, rossinyols, camagrocs i agulletes.
El popular tren turístic, que enguany va iniciar la campanya el 29 d’agost per culpa del confinament sanitari de la comarca del Segrià, disposa encara de places lliures per als viatges dels dies 3, 10, 17, 24 i 31 d’octubre .  
Durant aquests mesos de transició entre l’estiu i l’hivern els boscos d’alta de muntanya ofereixen un espectacle de colors sorprenent i les comarques de la plana conviden a visitar monuments històrics i a tastar els millors productes de la terra.
L’Ajuntament impulsa la promoció de la ciutat de Lleida des de quatre eixos: patrimoni, cultura, gastronomia i natura.
Les fires, les festes populars, els actes culturals i els esdeveniments gastronòmics i esportius protagonitzen un mes d'octubre carregat de propostes pensades per a tot tipus de públic i preferències.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa