Copy 
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Novembre 2020

Els 11 complexos hivernals del Pirineu de Lleida enllesteixen els preparatius per tenir les pistes i les instal·lacions a punt per a una temporada 2020-2021 que, segons les previsions, arrencarà a primers de desembre.

L’aplicació de tots els protocols d’higiene i seguretat, combinada amb el fet que els esports de neu es desenvolupen en grans espais naturals oberts, fan preveure –si les restriccions administratives i la climatologia no ho impedeixen– una temporada correcta.
EL PATRONAT DE TURISME PRESENTA LA GUIA “ESCALA LLEIDA AMB CHRIS SHARMA” AMB 12 ZONES SELECCIONADES PEL PRESTIGIÓS ESCALADOR
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha editat la publicació “Escala Lleida amb Chris Sharma”, una guia d’autor que inclou 12 zones per diferents indrets de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, seleccionades per Chris Sharma, considerat com un dels millors escaladors del món.
EL CONJUNT ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ CELEBRA EL 20è ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ DE PATRIMONI MUNDIAL
El 30 de novembre farà vint anys del reconeixement d’aquest incomparable conjunt de temples medievals, una fita que en aquestes dues dècades ha atret més de 2,6 milions de visitants i ha servit per donar un fort impuls a la vall i al conjunt de la comarca en general.
EL PALLARS JUSSÀ, RECONEGUT COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA SOSTENIBLE A ESCALA MUNDIAL
La comarca del Pallars Jussà ha estat escollida per l’associació internacional Green Destinations com una de les 100 destinacions turístiques mundials més sostenibles del 2020, reconeixement que només tenen sis territoris més a l’Estat espanyol.
L'INICIATIVA PROMOCIONAL DE LES GARRIGUES COINCIDINT AMB L’INICI DE LA CAMPANYA DE L’OLI
La campanya promocional ‘Les Garrigues, terra verge extra’, impulsada pel Consell Comarcal de les Garrigues, té l’objectiu de projectar la comarca en l’àmbit turístic i augmentar l’autoestima del territori.
A Lleida, la tardor hi esclata d’una forma especial. Visitar les seves comarques durant aquesta època de l’any és sinònim de viure una experiència amb els cinc sentits. La calor de l’estiu s’acomiada per deixar pas a uns mesos que ofereixen al visitant temperatures més aptes per gaudir de l’aire fresc i un ampli ventall d’activitats. De fet, cada vegada són més les persones que aprofiten aquests mesos per descobrir les experiències de la tardor lleidatana.
BoíTaüll.Pro ha adquirit diversos equipaments a la zona del Pla de l’Ermita i preveu fer una inversió superior als 2,5 milions d’euros per consolidar un ambiciós projecte turístic.  
Lleida ha iniciat aquest octubre la recol·lecció del safrà, considerat un dels millors del món pel seu color, aroma i sabor, en una collita que pot variar en funció de la pluviometria dels propers dies.
L’En el decurs de l’acte, que per causa de la pandèmia s’ha celebrat de manera virtual en format televisiu, es va anunciar que a primers del 2021 es convocarà la 32a edició del certamen.
Malgrat la tradicional riquesa festiva d’aquest mes, amb activitats de tot tipus (visites guiades, fires, concerts, representacions teatrals, mostres gastronòmiques, competicions esportives, etc.), és possible que la situació sanitària obligui a suspendre o ajornar molts actes.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa