BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Agost 2020

Tota el territori de Lleida afronta el mes amb optimisme, un cop eliminades les restriccions a la ciutat de Lleida i a set pobles del Segrià, una de les tretze comarques de la demarcació. A la zona de l'Alt Pirineu i l’Aran, on es localitzen els principals espais naturals del territori, es manté una escassa incidència de la Covid-19 i els establiments i les empreses turístiques apliquen amb rigor els protocols per garantir la seguretat dels clients.

Els càmpings, els establiments de turisme rural i els hotels, amb tots els protocols de seguretat sanitària implementats, afronten aquest mes amb bones perspectives a la demarcació de Lleida, especialment a la zona del Prepirineu i Pirineu.
LA TEMPORADA DE TURISME ACTIU ASSOLEIX EL PUNT ÀLGID
Les empreses del sector han fet un gran esforç per garantir una experiència amb totes les garanties sanitàries, alhora que els clients veuen en els esports d’aventura una experiència segura, cosa que pronostica un agost amb molt molta activitat en aquest àmbit.
L’URGELL APOSTA PEL TURISME D’AUTOCARAVANES I FURGONETES
Agramunt, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Maldà, Nalec, Preixana, Rocallaura, Vallbona de les Monges i Verdú habilitaran zones d’aparcament per promoure aquest sector turístic.
ACORD ENTRE EL PATRONAT DE TURISME I ACAVe PER COMERCIALITZAR PAQUETS TURÍSTICS DE LLEIDA A TOT L’ESTAT
El conveni amb l’Agència Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades permetrà que més de 500 agències de viatges associades arreu de l’Estat, amb més de 1.000 punts de venda, comercialitzin a partir d’aquest estiu paquets turístics del Pirineu i les Terres de Lleida gestionats per agències de viatges receptives de la demarcació.
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha acordat ajornar el 32è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet d’enguany i traslladar la nova convocatòria del guardó de cara a l’any vinent per causa de la pandèmia.
Durant el juliol ha organitzat un total de 4 sortides amb equips de periodistes especialitzats que publicaran o emetran reportatges en diversos mitjans escrits i digitals de l’Estat espanyol i de l’estranger.  
EL PATRONAT I ELS TRES DESTINS CERTIFICATS COM A DESTINACIONS DE NATURA I MUNTANYA EN FAMÍLIA IMPULSEN UN LLIBRE DE CONTES PER CONÈIXER MILLOR EL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI
Paral·lelament han convocat un concurs de microrelats per a joves d’entre 6 i 16 anys amb tres categories de premi amb la finalitat de fomentar la destinació de turisme familiar de la demarcació.
Les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida acullen activitats variades, com ara concerts de música, actes tradicionals, fires, esdeveniments esportius o visites guiades, pensades per a totes les edats i preferències.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa