Copy
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Setembre 2020

Hotels, càmpings i establiments rurals de la demarcació de Lleida, especialment els de muntanya, han registrat ocupacions d’entre el 90 i el 100%, amb una presència majoritària de clients de proximitat.

Aquests disciplines, especialment les aquàtiques, han brillat amb força a la demarcació de Lleida durant el mes d’agost i han superat de llarg les expectatives inicials del sector.
LES COMARQUES DE LLEIDA VIURAN UNA DELICIOSA TARDOR GASTRONÒMICA
Amb els productes de proximitat com a protagonistes absoluts, les jornades i mostres gastronòmiques seran (si la conjuntura sanitària no ho impedeix) un dels principals atractius turístics a la plana i al Pirineu de Lleida.
EL PIRINEU LLEIDATÀ, MARC PRIVILEGIAT PER GAUDIR DE LA BRAMA DEL CÉRVOL
Els amants de la natura, i especialment de la fauna salvatge, tenen una cita obligada durant l’època de la tardor. La brama del cérvol és una curiosa cerimònia sonora que té el seu escenari ideal en els paratges del Pirineu i el Prepirineu lleidatans.
LA REVISTA ARA LLEIDA ARRIBA AL NÚMERO 50
La publicació del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, corresponent a la temporada d’estiu/tardor del 2020, se centra en les possibilitats de Lleida dins del nou model de turisme.
La demarcació de Lleida ofereix un ric patrimoni monumental pel que fa a l’àmbit dels castells, amb unes 300 fortaleses, bàsicament medievals però també renaixentistes, una vintena de les quals obertes al públic.
Els efectes del míldiu poden rebaixar fins al 40% la producció lleidatana, tot i que les condicions climàtiques d’enguany pronostiquen una bona qualitat del producte. D’altra banda, la verema ve acompanyada d’un seguit de trobades festives al voltant del vi.  
Se celebraran el 29 d’agost, la primera, i el 5 de setembre, la segona, amb sortida i arribada a l’Alta Ribagorça i a la Val d’Aran, respectivament, i inclouran activitats turístiques complementàries.
Les comarques lleidatanes ofereixen al mes de setembre un interessant programa de festes populars, fires, actes culturals i competicions esportives per acomiadar l’estiu.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa