NOTA DE PREMSA 
NOTA DE PREMSA 27/04/2020

Cancel·lat el Fresc Festival 2020

  • La incertesa sobre com serà el retorn a la nornalitat després de l'alarma sanitària obliga a suspendre el Festival d'Estiu del Vallès d'aquest any
  • La cinquena edició es celebrarà el 2021 i mantindrà, si és possible, els espectacles previstos en la programació cancel·lada
El Fresc Festival es porta a terme al Jardí de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell
(c) Berta Tiana
CLIQUEU LA IMATGE PER DESCARREGAR-LA

La situació d’alarma sanitària provocada per la pandèmia de covid-19 i la incertesa sobre el procés de desconfinament dels propers mesos obliguen a cancel·lar la cinquena edició del Fresc Festival, el Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès Occidental. Els organitzadors de la iniciativa han decidit suspendre-la davant la impossibilitat dur-la a terme amb les degudes condicions, especialment per les més que probables limitacions d’aforament que marcaran les activitats culturals i d’oci en els propers mesos i que les diferents Administracions han començat a explicar recentment.

El Fresc Festival 2020 s’havia de portar a terme del 28 de juny al 26 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859, de Sabadell, amb una programació integrada, com és habitual, per destacats espectacles de música, teatre i paraula. El fet que el Fresc sigui un festival de petit i mitjà format, ateses les característiques del recinte en el qual es porta a terme, farien inviable oferir les propostes previstes amb un aforament reduït fins i tot en el cas que això fos possible.

A la vista d’aquesta circumstància, i a pesar que la programació estava tancada, la Fundació 1859 Caixa Sabadell, juntament amb Joventuts Musicals de Sabadell i l’empresa UiU Promotors, organitzadors del Fresc Festival amb el BBVA com a partner principal, han decidit que la cinquena edició es posposarà fins l’estiu del 2021. En aquest sentit, el compromís de l’organització és programar aleshores tots aquells espectacles previstos per aquest any que estiguin disponibles, per tal de compensar, en la mesura del possible, els creadors que es veuran perjudicats per la suspensió.

Així mateix, els organitzadors volen agrair la comprensió del públic, que ha fet costat al Festival des del primer dia. “Un cop superada la situació actual –expliquen—estem convençuts que ens retrobarem en una cinquena edició del Fresc que voldrà contribuir al retorn a la normalitat social i cultural perquè estem en una societat impossible d’entendre sense la Cultura i el punt de confluència social que aquesta suposa”. 

CONTACTE DE PREMSA FRESC FESTIVAL
ESSABEDE COMUNICACIÓ
MARC SABATER - marc@essabede.cat
M. 678 77 55 22  T. 93 712 88 91
info@essabede.cat 
Facebook
Twitter
Website
YouTube
Instagram
Copyright © 2020 Essabedé Comunicació SCP
Vols deixar de rebre aquests comunicats?
Pots 
actualitzar les teves dades o esborrar-te de la nostra llista de distribució
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Essabedé Comunicació SCP · c. Les Planes 35, 2n-2a · Sabadell, Barcelona 08208 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp