Copy
Jaargang 8 nummer 1

Woord van Welkom

Welkom in de eerste nieuwsbrief van 2016. Wij zijn het jaar traditiegetrouw gestart met onze nieuwjaarsreceptie op zondag 10 januari jl.. Het was goed om te zien dat er zo’n grote opkomst was. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie hebben we een aantal mensen bijzonder in het zonnetje gezet. Zo zijn de sportman/sportvrouw van het jaar verkozen, evenals sporttalent, sportclub en sportprestatieclub, vrijwilliger en scheidsrechter van het jaar. Daarnaast is een bijzondere promotie toegekend aan Hans Harthoorn en is op vreugdevolle wijze in bijzijn van familie en vrienden de achtste Dan uitgereikt.
 
Onlangs vond het Europees Kampioenschap Cadetten, Junioren en U21 plaats in Cyprus. Lees ons verslag van dit evenement. Verder maakten we een praatje met Tyron Lardy, die in Cyprus het goud pakte en gingen op bezoek bij karateclub SKVE in Apeldoorn.
 
Tijdens onze laatste Algemene Leden Vergadering op 13 december j.l. hebben wij afscheid genomen van onze penningmeester Hans de Bruin en onze secretaris Peter Damen. Wij willen hen heel hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en inzet voor de KBN. Tevens hebben wij drie nieuwe leden aan ons bestuur mogen toevoegen: Alvin van Loon (penningmeester), Jan Scholte Albers (scheidsgerecht) en Carmelita Reeberg (secretaris). Wij heten hen van harte welkom. In deze nieuwe nieuwsbrief zullen zij zich aan u voor stellen.

Tot slot willen we vast uw aandacht vragen voor de Lotto Dutch Open, die op 19 en 20 maart a.s. plaats zal vinden in het topsportcentrum in Rotterdam. Achter de schermen is de organisatie al in volle gang. Het belooft weer een enorm spektakel te worden, dat zeker de moeite van het bezoeken waard is (zowel als deelnemer en als toeschouwer). De leden van de KBN hebben bij de Lotto Dutch Open gratis toegang!

Veel leesplezier en een hartelijke groet,
 
Herman van der Meulen
voorzitter KBN

EJK Cyprus

5 t/m 8 februari vond het EK voor Junioren, Cadetten en -21 plaats in Limassol, Cyprus. Dertien Nederlandse karateka's mochten meedoen. Wij vroegen Lonneke Meijer, vrijwilliger bij de KBN en werkzaam bij Sportdata, om een verslag te schrijven van haar bevindingen in Cyprus. Lees verder »

Lid in beeld: Tyron Lardy

Tijdens het EJK2016 is het Tyron Lardy gelukt om de Europese titel te pakken in de categorie Heren U21 +84kg. Een hele goede reden dus om eens een praatje te gaan maken met de kersverse Europees kampioen. Lees verder »

Club in beeld: SKVE

Een terugkerend onderdeel in onze nieuwsbrief is ‘Club in beeld’. Voor deze editie nemen we een kijkje bij SKVE in Apeldoorn. 
Lees verder »

Promotie Hans Harthoorn

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag, 10 januari jl., mocht Hans Harthoorn uit handen van voorzitter Herman van der Meulen zijn welverdiende 8e dan in ontvangst nemen. Lees verder »

Bekijk verder

Bijdragen voor de nieuwsbrief (verhalen, foto's, video's) zijn altijd welkom en kunt u sturen naar info@kbn.nl.

Twitter
Facebook
YouTube
Website
                      
Copyright © 2016 Karate-do Bond Nederland, Alle rechten voorbehouden.Karate-do Bond Nederland
Dutch Karate Federation
Ambachtsweg 12A
3953 BZ MAARSBERGEN
Nederland/The Netherlands

Telefoon: +31 (0)343 430901

Uitschrijven van deze mailinglijst    Inschrijving nieuwsbrief wijzigen