Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 
Vi håber at I alle har haft en god sommer, selvom vejret ikke altid har været lige sommerligt.
Vi er snart fuldtallige i Kiropraxis igen og byder sensommeren velkommen med et kort nyhedsbrev.
  1. Livia er på orlov indtil oktober. Anna og Bo vikarierer som kraniosakral-terapeuter, Nadja og Tobias med massage behandlinger og Friederikke tager yoga-holdet om onsdagen.
  2. Træning er en væsentlig del af langt de fleste behandlingsforløb i Kiropraxis. Vi har skabt nye hold så vi er bedre til at imødekomme alles behov og har reduceret priserne markant.
Onsdags-yoga ved Friederikke Krogh
Friederikke Krogh tager sig af onsdags-yoga indtil Livia er tilbage i Oktober. Holdet starter op d. 5.8 kl 17.15-18.45.
Du har mulighed for at komme forbi til en gratis prøve-time hvis du overvejer, men ikke ved om det er noget for dig. Du er også velkommen til at tage en bekendt med.
Det er helt uforpligtende, dog skal du ringe på 4070 4070 og melde dig til.
 
Svaroopa-yoga ved Piyana Pommer
Piyana starter også sine yoga hold op igen efter sommerpause. Tirsdags-holdene starter d.18.8 og torsdagsholdet d. 3.9.
Også på Piyana's hold har du mulighed for en gratis prøve-time hvis du er nysgerrig, men ikke sikker på om det passer til dig.
Tilmelding på 4070 4070. 
Træningstilbud i Kiropraxis, udvidede muligheder og bedre priser.
Vi vægter det højt, at I, som kunder i Kiropraxis, har muligheden for at modtage optimal træning, som er individuelt tilpasset.
Træning er væsentlig, fordi det er med til at forebygge fremtidige skader, det kan være med til at fjerne den sidste rest af funktionsforstyrrelse og ubehag og det er ifølge videnskaben, den bedste måde at skabe varige og grundlæggende forandringer i nervesystemet.
Typen af træning som du måtte have behov for, afhænger af din individuelle problematik. Vi har derfor konstrueret forskellige holdtræninger.
  • mandage 16-17; Theresa har 'movement-class' for relativt velfungerende individer, som har brug for at lære at bevæge sig mere optimalt, uden skjulte kompensationer og dårlige vaner. Det er stadig hård træning med masser af bevægelse, men ikke tung styrketræning.
  • mandage 17-18; Theresa har TRX hold (og forskellige andre hjælpemidler) til rehabiliterende træning, særligt for de som har brug for fokus på lænden.
  • tirsdage 17.30-18.30; Jonas' populære, grænsende til legendariske hold, som nu kører på 3. år. Du bliver udfordret med nye øvelser hver gang, -neurologi blandes med hård funktionel træning. Kettle-bells, TRX, sandsække og kroppens egen vægt Jonas tilpasser til dit niveau så du når din grænse.
  • torsdage 8-9; Theresa har holdtræning for de som er udfordret af lænderyg og knæproblematikker. Træningen baseret på styrke og bevægelse, men med hensyntagen til at deltagerne har særlige behov i forhold til knæ og hofteproblemer.

Vi kan ikke, og har heller ingen intention om at konkurrerer med de store fitness-kæder på prisen.
Vi vil levere kvalitet som kan bidrage til at du får større udbytte af din træning. Prisen har dog en betydning og vi har derfor besluttet at du, ved køb af 8 holdtrænings-sessioner kun betaler for 5. Dvs. kr. 920,- (værdi 1472,-). Træningen skal bruges indenfor 3 måneder og være hos 1 træner.
Ligesom med yoga kan det være svært at vide om træningen passer til dig. Kom til en gratis prøve-time, bestil plads på 4070 4070.
Email Marketing Powered by Mailchimp