За бољи приказ поруке кликните овде да је погледате у свом интернет прегледачу.
Поштовани стручни сарадници и предметни наставници у основним школама,

Многи од вас већ су имали прилике да учествују на акредитованим онлајн предавањима (вебинарима) са различитим темама из области образовања у оквиру програма едукације Образовна академија, који реализује Klett друштво за развој образовања. Oве школске године за наша акредитована онлајн предавања влада посебно интересовање – три досад реализоване теме (од четири предвиђене) одслушало је чак 9972 наставника.

Последњих дана, услед тренутне ситуације, у фокусу свих наставника у Србији нашли су се изазови учења „на даљину”, но овим новим и непознатим околностима прилагодили смо се тако што и даље можемо да говоримо о важним темама, само то чинимо на нов начин – у онлајн окружењу. Желели смо да вам омогућимо да из удобности свог дома присуствујете још једном акредитованом стручном скупу (S4922020, Одлука ЗУОВ-а 497-4/2020 од 28. 4. 2020) који ће, верујемо, у овом тренутку понудити решења за период преласка ученика из основне у средњу школу, тему која је управо сада актуелна, будући да се ускоро завршавају наставне активности за ову школску годину.


Задовољство нам је да вас позовемо да нам се придружите на овом занимљивом и пре свега корисном стручном скупу, који организују Подружница педагога основних школа Јужнобачког округа и Klett друштво за развој образовања. Вебинар траје 80 минута током којих ћете бити у прилици да сазнате како ученицима можете обезбедити додатну подршку када говоримо о професионалној оријентацији и транзицији у средњу школу.
Подршка ученицима у оквиру програма професионалне оријентације и транзиције у средњу школу
– акредитовани онлајн стручни скуп –
Теме вебинара и трајање излагања:
  • Подршка ученицима у оквиру програма професионалне оријентације и транзиције у средњу школу (5 минута)
  • Прилагођавање програма професионалне оријентације у раду са ученицима из осетљивих група (15 минута)
  • Адекватна подршка ученицима у избору занимања, односно средње школе (15 минута)
  • Прилагођавање завршног испита и транзиција ученика из основне у средњу школу (15 минута)
  • Квалитетна професионална оријентација за свако дете/ученика – Школска управа у подршци ученицима (15 минута)
  • Одговори на питања полазника, завршна реч (15 минута)
Реализатори вебинара су (према редоследу излагања): Драгана Пелемиш, Данијела Јовановић, Загорка Маринковић, Татјана Сурдучки, педагошкиње и Весна Радуловић, просветна саветница, ШУ Нови Сад.
 
ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ВЕБИНАР!
Вебинар се спроводи у оквиру пројекта Подружнице педагога основних школа Јужнобачког округа Семе врлине у плод вештине, који је одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Пријавите се за акредитовани онлајн стручни скуп на време! Позовите и своје колеге стручне сараднике и разредне старешине завршних разреда основне школе да нам се придруже.
Желимо вам свако добро и срдачно вас поздрављамо,

Подружница педагога основних школа Јужнобачког округа и KLETT друштво за развој образовања
Klett друштво за развој образовања Klett друштво за развој образовања
Група Klett Србија Група Klett Србија
Ovaj imejl je poslat na <<Imejl adresa>>

Zašto sam na ovoj listi?    Odjava    Ažuriraj podatke naloga