Copy

Koha për Vlerësim!

Të nderuar abonentë! Childhub është duke realizuar një proces vlerësimi të jashtëm, me synimin për të bërë përmirësime dhe për t’ju shërbyer me shumë interesave tuaja në të ardhmen. Opinioni juaj është shumë i rëndësishëm! Ju lutemi të KLIKONI KETU për t’ju përgjigjur disa pyetjeve, gjë që do marrë vetëm 10 minuta!

Njoftime!

23.11.2017

Konferenca do të zhvillohet në Tiranë më 5-6 dhjetor 2017. Mbi 50 ekspertë të mbrojtjes së fëmijëve, përfaqësues të autoriteteve dhe akademikë nga 9 vende do të marrin pjesë. Budapest, 23 nëntor 2017 - Konferenca e tretë vjetore rajonale e "Qendrës...

Lajme!

20.11.2017

20 Nëntori shënoi finalizimin e Planit Kombëtar të Avokatisë për Fëmijë në Shqipëri, plan i cili u ideua dhe zbatua nga tre persona burimorë të projektit; Nadire Kreka, Klodiana Thartori dhe Edlira Bashmili, në bashkëpunim me Bashkinë Elbasan....

09.11.2017

Më 9 Nëntor, 2017, Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA, me mbështetjen e PNUD organizuan sot tryezën konsultuese “Mbrojtje ligjore falas për fëmijët dhe të rinjtë e pambrojtur në Shqipëri” tek Qendra Rinore e Tiranës....

27.11.2017

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim drejtoreshën e Koalicionit të OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF), Valbona Qitaku, drejtoreshën e Strehimores “Liria” në Gjilan, Nazife Jonuzi, dhe Teuta Abrashin, përfaqësuese e...

29.11.2017

Zëri i Amerikës ka transmetuar një lajm me fokus në Studimin "Zërat e të rinjve shqiptarë, 2017" të Save the Children, i cili u prezantua më 22 nëntor në Tiranë. Artikulli përmendi të gjitha gjetjet e studimit ku është e lehtë të vërehet se një...

23.11.2017

Sot e nesër në Prishtinë mbahet konferenca rajonale “Investimi në kujdesin dhe zhvillimin gjatë fëmijërisë së hershme: Faktet, mundësitë dhe sfidat”, e organizuar nga Save the Children në Kosovë në bashkëpunim me Ministrinë për Arsim, Shkencë dhe...

Mundësi Punësimi

27.11.2017

Terre des hommes Kosova & Shqipëria po kërkon të rekrutojë një Zëvendës Përfaqësues në nivel vendor për Kosovën. Kushtet e përgjithshme: Kontrata e Punësimit Data e fillimit të pozicionit: Dhjetor 2017; Vendndodhja e detyrës: Prishtinë HISTORIKU...

29.11.2017

Data e fillimit: Sa më shpejt të jetë e mundur Kohëzgjatja: 25 ditë përgjatë 7 muajve Vendndodhja: Nga shtëpia Kushtet e përgjithshme: Kontratë konsulence lokale - Pa përfitime Historik i shkurter Tdh ka koordinuar Qendrën për Mbrojtjen e Fëmijëve...

Multimedia

07.11.2017

Fëmijët në ditët e sotme janë shumë të eksponuar ndaj teknologjisë informative dhe ky material audio vizuel e thekson nevojën se si duhet menaxhuar koha e fëmijëve lidhur me përdorimin e pajisjeve të teknologjisë informative. Vecanërisht theksohet...

Publikime

01.05.2017

  Kodi i Drejtësisë Penale për të Mitur ose ndryshe ligji numer 37, është miratuar nga Parlamenti Shqiptar më 30 Mars 2017. Ky Kodi përmban rregullime të posaçme lidhur me përgjegjësinë penale të të miturve, rregulla procedurale lidhur me hetimin,...

Mbyllje!

Urojmë që këto burime t’ju shërbejnë në punën tuaj! Ndërkohë ju rikujtojmë serish të KLIKONI KETU për t’ju përgjigjur pyetjeve per vleresimin e childhub.org.  

Projekti financohet nga Agjensia Austriake për Zhvillim, Bashkimi Europian, Fondacioni Oak, Terre des hommes dhe Kanton Zürich.