Copy

Organizime verore!

Të nderuar abonentë! Mirëseerdhët në buletinin e childhub në gjuhën shqipe për muajin Qershor 2018.

Për këtë muaj vlen të përmendet mundësia për të ndjekur vijimin e serive të webinarëve me tematika mbi: Modelin Barnahus (drejtësia restorative për të mitur) dhe Trafikimi seksual i fëmijëve. Kliko ketu

Ju urojmë lexim/përdorim të mbarë!

Lajme

01.06.2018

Përfaqësuesit e OSHC-ve u bënë sëbashku më 1 qershor dhe vendosën të shtonin një dimension tjetër të të festuarit ditën e fëmijëve, duke avokuar për sigurimin e mbrojtjes dhe mirëqenies së tyre. Manifestimi filloi në Sheshin Nënë Tereza ku...

Mundësi të mësuari

02.07.2018

  Një nga arsyet pse duam të kuptojmë natyrën njerëzore, është që të mund të ndihmojmë njerëzit me çrregullime psikologjike. Ky kurs paraqet një bazë për kuptime dhe studime të mëtejshme në psikologji. Ky kurs kërkon rreth 2 - 4 orë studim në javë...

Programi Master është pjesë e Rrjetit Europian për të Drejtat e Fëmijëve / Rrjeti Europian i Masterave në të Drejtat e Fëmijëve (CREAN / ex ENMCR). Promovon të drejtat e fëmijëve dhe siguron një kuptim gjithëpërfshirës të rolit të fëmijëve në...

Webinar

24.07.2018

Qëndra për Studimet mbi Fëmijën, pjese e Spitalit te femijeve Hassenfeld në Universitetin e New Yorg Langone do të mbajë një webinar për prindërit dhe kujdestarët. Cilësia e marrëdhenieve tuaja përcakton më së shumti mirëqënien tuaj në jetë....

Libraria online

01.06.2018

Ky modul trajnimi u zhvillua në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian "Përfshirja e Shoqërisë Civile për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipër" të zbatuar nga Tdh dhe Save the Children. Është e organizuar në katër seksione...

Ju rikujtojme se ju mund të vizitoni Chidlhub Academy për të parë kurset online që janë në dispozicion per ju!

Projekti financohet nga Agjensia Austriake për Zhvillim, Bashkimi Europian, Fondacioni Oak, Terre des hommes dhe Kanton Zürich.