Fijne feestdagen en veel geluk, liefde, gezondheid en dans voor 2017!
Bekijk in je browser

Een dansende kerstboom?


Nee het is geen dansende kerstboom. Maar wat is het wel? Nick Lommen, leerling jazz en niveau 6, moest voor school een opdracht maken waarin hij kunst en techniek samenbrengt. 
 

Het super creatieve en leuke filmpje kun je bekijken als je op het plaatje hiernaast klikt! Tip: vanaf 2 minuut 30 zie je wat leuke verrassende lichteffecten!

Alice in Winter Wonderland

Tip voor de kerstvakantie, deze dansvoorstelling voor de hele familie! De Dutch Don't Dance Division heeft weer een prachtige voorstelling gemaakt die speelt in Den Haag rond Kerstmis. 


Bekijk hier de trailer van deze leuke familievoorstelling. Bestel hier kaartjes.

Coppelia 

Coppelia is een echt ‘feelgoodballet’, waarin de ware liefde overwint, maar dan wel in een eigentijdse versie van het aloude sprookje. Te zien van 10 t/m 31 december 2016. Kijk hier voor kaarten.
 
Op onze Facebook pagina regelmatig inspirerende, leuke, mooie en grappige berichtjes en leuke nieuwtjes, tips.

* Gezocht lichttechnicus * 

Na 33 jaar onze trouwe lichtontwerper geweest te zijn, zal de klassieke voorstelling in 2017 de laatste productie zijn waar Arie Appeldoorn aan meewerkt. Hij gaat het stokje overdragen.

Nu zijn we dus dringend op zoek naar een nieuwe lichttechnicus. We zoeken één of meerdere mensen die het lichtplan bij de dansen kan/kunnen ontwerpen in overleg met de docenten. Als de lampen dan ook volgens het lichtplan opgehangen kunnen worden in het theater is dat heel fijn, maar geen vereiste. Technici met die vaardigheid zijn er ook in De Poorterij.

Ken je iemand of ben jij de persoon/personen die wij zoeken? Neem dan contact op met emma@paulettewillemse.nl
 

Amandelmaantjes, heerlijk bij Glühwein

En ook in deze periode van het jaar ruikt het in de Balletschool naar de heerlijke baksels van Paulette.


In deze Balletspiegel het recept van haar overheerlijke kerstkoekjes: de amandelmaantjes. Lekker en gemakkelijk te maken. Veel bakplezier!

Klik hier voor het recept

De redactie is op zoek naar jouw speciale recept. Heb jij een heerlijk, gezond gerecht of een zoete verwennerij met een bijzonder verhaal? Stuur het naar balletspiegel@paulettewillemse.nl! 

Share
Forward
Copyright © 2015 Balletschool Paulette Willemse
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je leerling of ouder/verzorger van een leerling bent. Je kunt je natuurlijk uitschrijven voor deze nieuwsbrief maar dan mis je wel belangrijke informatie. Belangstellenden buiten de Balletschool kunnen deze nieuwsbrief ook ontvangen. Op onze website bij Balletspiegel vind je de aanmeldlink.
 
Balletschool Paulette Willemse
Ruiterstraat 23
Zaltbommel, GLD 5301 ED
Netherlands

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren nieuwsbrief bewerken 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balletschool Paulette Willemse · Ruiterstraat 23 · Zaltbommel, GLD 5301 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp